313
Ο 52χρονος Σολ Φλέτσερ στο σπίτι του στο Βερολίνο | Wikipedia

O «φωτογράφος και φίλος» του Μπραντ Πιτ σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2020, 21:11
Ο 52χρονος Σολ Φλέτσερ στο σπίτι του στο Βερολίνο
|Wikipedia

O «φωτογράφος και φίλος» του Μπραντ Πιτ σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2020, 21:11

Ως περιστατικό «δολοφονίας – αυτοκτονίας» αντιμετωπίζει η γερμανική αστυνομία το τραγικό συμβάν στο οποίο εμπλέκεται ένας διάσημος βρετανός φωτογράφος και προσωπικός φίλος του Μπραντ Πιτ.

Ο Σολ Φλέτσερ, μόνιμος κάτοικος Βερολίνου, όπου εξέθετε και τις φωτογραφίες του σε διάφορες γκαλερί της γερμανικής πρωτεύουσας, βρέθηκε νεκρός στα περίχωρα του Βερολίνου, αφού πρώτα φέρεται να δολοφόνησε τη σύντροφό του, τη γερμανίδα ιδιοκτήτρια γκαλερί Ρεμπέκα Μπλουμ, η οποία ήταν επίσης η μητέρα της κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ, την περασμένη Τετάρτη τα μεσάνυχτα, η έφηβη κόρη του Φλέτσερ πήρε η ίδια τηλέφωνο την αστυνομία, λέγοντας ότι «ο ίδιος ο πατέρας της τής είπε ότι έκανε κάτι κακό και μαχαίρωσε τη μητέρα της».

Η αστυνομία όντως εισέβαλε στο διαμέρισμα του Φλέτσερ στο κέντρο του Βερολίνου, όπου αντίκρισε νεκρή και μέσα σε μια λίμνη αίματος την 53χρονη Μπλουμ.

Φλέτσερ και Πιτ μαζί στη Βενετία πριν από ακριβώς έναν χρόνο

Ο Φλέτσερ βρέθηκε νεκρός μερικές ώρες μετά μέσα στο αγρόκτημά του στα προάστια του Βερολίνου.

Οπως προέκυψε στη συνέχεια, μετά τη δολοφονία, επιβιβάστηκε σε Porsche 911 και διέφυγε με κατεύθυνση το κτήμα του στην παρακείμενη λίμνη Ρότσοβσι, όπου και έβαλε τέρμα στη ζωή του, πιθανώς με όπλο.

Η αστυνομία του Βρανδεμβούργου ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά στοιχεία για εμπλοκή άλλου προσώπου στο συμβάν, το οποίο αντιμετωπίζουν ως «δολοφονία – αυτοκτονία».

Ωστόσο, οι γερμανοί ντετέκτιβ ξεκίνησαν έρευνα για να προσδιορίσουν τις ακριβείς περιστάσεις, τόσο της δολοφονίας όσο και της αυτοκτονίας του 52χρονου Φλέτσερ.

Ο Φλέτσερ, γεννημένος στο Μπάρτον της Βόρειας Αγγλίας, ήταν αυτοδίδακτος φωτογράφος και καλλιτέχνης που ζούσε στη Γερμανία τα τελευταία 20 χρόνια, από τις αρχές της δεκαετίας του ’00.

Είχε φωτογραφίσει πολλούς διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους και τον Πιτ, με τον οποίο τον συνέδεε μακροχρόνια φιλία.

Πορτρέτο του ίδιου του Φλέτσερ (Knust Kunz Gallery Editions)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...