144
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπήρξε λαϊκιστής μέχρι το κόκκαλο. Αλλά και αυτός δηλώνει ότι το Brexit θα είναι τραγωδία | REUTERS/Massimo Pinca/File Photo

O Μπερλουσκόνι ανάβει ένα κεράκι κάθε νύχτα για τη Βρετανία!

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2018, 10:34
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπήρξε λαϊκιστής μέχρι το κόκκαλο. Αλλά και αυτός δηλώνει ότι το Brexit θα είναι τραγωδία
|REUTERS/Massimo Pinca/File Photo

O Μπερλουσκόνι ανάβει ένα κεράκι κάθε νύχτα για τη Βρετανία!

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2018, 10:34

Οταν ακούς έναν από τους μεγαλύτερους λαϊκιστές πολιτικούς που γνώρισε μεταπολεμικά η Ευρώπη –σίγουρα τον πρώτο διδάξαντα– να μιλούν για τους κινδύνους του Brexit, τότε καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο άνθρωπος που διατέλεσε πρωθυπουργός της Ιταλίας επί σειρά ετών ως ιδρυτής του εθνικιστικού-λαϊκιστικού πολιτικού μορφώματος Forza Italia, ήταν σαφής ότι η Μεγάλη Βρετανία πρέπει να το ξανασκεφτεί – και το δήλωσε ενώ στο Λονδίνο η Τερέζα Μέι κέρδιζε τη μάχη στους Τόρις υποσχόμενη να τελειώσει τη δουλειά και να βγάλει τη χώρα της από την ΕΕ.

Σε μια προσπάθεια να τονίσει το πόσο κινδυνεύουν η Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο από το Brexit, ο 82χρονος Μπερλουσκόνιο ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ότι κάθε βράδυ ανάβει ένα κεράκι με την ευχή ότι η Μεγάλη Βρετανία θα κάνει ένα δεύτερο δημοψήφισμα ώστε να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...