243
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι πλέον 29 ετών... | facebook

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Εγινα αλκοολικός εξαιτίας του «Χάρι Πότερ»

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 19:50
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι πλέον 29 ετών...
|facebook

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Εγινα αλκοολικός εξαιτίας του «Χάρι Πότερ»

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2019, 19:50

Ο Χάρι Πότερ είναι ακόμα και σήμερα ο αγαπημένος χαρακτήρας εκατομμυρίων παιδιών σε όλον τον κόσμο. Και σίγουρα, εκατομμύρια παιδιά θα ήθελαν να υποδυθούν έστω για λίγο τον μικρό μάγο από τα βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ πάντως, που υποδύθηκε τον μικρό Χάρι σε 8 διαδοχικές ταινίες, δεν περιγράφει και με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία του.

Ο  29χρονος σήμερα Ράντκλιφ ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Ο πρωταγωνιστής των δημοφιλών ταινιών σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Off Camera» αποκάλυψε μάλιστα πως είχε προβλήματα με το αλκοόλ στην αρχή της καριέρας του.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως στα τέλη της εφηβείας του μεθούσε συχνά. «Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ξεχάσεις ότι σε παρακολουθούν είναι να μεθύσεις πολύ. Και όταν μεθάς, σκέφτεσαι “τώρα με παρακολουθούν επειδή είμαι πολύ μεθυσμένος, οπότε πρέπει να πιω περισσότερο για να τους αγνοήσω”» είπε.

Ενα μέρος του έφτασε να πιστεύει ότι «οι ηθοποιοί πρέπει να είναι τρελοί πότες» παραδέχθηκε. «Επρεπε να ανταποκριθώ σε αυτή την περίεργη εικόνα που είχα στο μυαλό μου για το τι σημαίνει να είσαι διάσημος ηθοποιός» πρόσθεσε.

Για να ξεφύγει από το ποτό, ο Ράντκλιφ χρειάστηκε μερικά χρόνια και αρκετές προσπάθειες. Φίλοι του τον βοήθησαν, αλλά τελικά ήταν ο ίδιος που έπρεπε να πάρει την απόφαση. «Ημουν απίστευτα τυχερός με τους ανθρώπους που είχα γύρω μου σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μου. Συνάντησα ανθρώπους-κλειδιά, κάποιοι από αυτούς ηθοποιοί, που μου έδωσαν σπουδαίες συμβουλές και ενδιαφέρονταν πραγματικά για εμένα. Τελικά, ήταν δική μου απόφαση. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “αυτό πιθανότατα δεν είναι καλό”» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...