228
Η Εμα Στόουν υποδύεται τη δαιμόνια «Αμπιγκεϊλ» στην ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου | Fox Searchlight

Νέο τρέιλερ και αφίσες για την ταινία του Λάνθιμου

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 17:33
Η Εμα Στόουν υποδύεται τη δαιμόνια «Αμπιγκεϊλ» στην ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου
|Fox Searchlight

Νέο τρέιλερ και αφίσες για την ταινία του Λάνθιμου

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 17:33

Γυναικεία υπόθεση είναι και το νέο τρέιλερ του «The Favourite», που κυκλοφόρησε μαζί με δύο ακόμη αφίσες της πολυσυζητημένης και πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου. Αυτή η μαύρη κωμωδία εποχής, που πολλοί χαρακτήρισαν ως την άλλη όψη του κινήματος του #MeToo καθώς εδώ βλέπουμε τρεις γυναίκες να κινούν τα νήματα, να σκανδαλίζουν και να σκανδαλίζονται εις βάρος των ανδρών και να παίζουν ανίερα παιχνίδια εξουσίας πίσω από κλειστές πόρτες και κάτω από παραφουσκωμένα, στυλιζαρισμένα φουστάνια, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές μετά την προβολή της στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Ενώ οι Ρέιτσελ Βάις και Ολίβια Κόλμαν έχουν συνεργαστεί ξανά με τον έλληνα σκηνοθέτη στην ταινία «Ο Αστακός» (The Lobster), είναι η πρώτη φορά που ο Λάνθιμος δίνει σκηνοθετικές οδηγίες στην οσκαρική Εμα Στόουν.

Εναν χρόνο μετά τον «Φόνο του Ιερού Ελαφιού», ο Λάνθιμος σκηνοθέτησε για πρώτη φορά μετά από καιρό ένα σενάριο που δεν συνυπογράφει ο ίδιος, μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου. Συνυπεύθυνοι σεναριακά για το «The Favourite», είναι οι Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα.

Η ταινία που δεν κρύβει τις βλέψεις της για υποψηφιότητα στα επόμενα Οσκαρ, αφηγείται το παράλληλο χρονικό τριών γυναικών της αγγλικής βασιλικής οικογένειας, με κεντρικά πρόσωπα τη βασίλισσα Αννα, τη δούκισσα Σάρα Τσόρτσιλ και τη βαρόνη Αμπιγκεϊλ Μάσαμ. Είναι προγραμματισμένη να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου 2018 από τη Fox Searchlight.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...