285
Σε κάποια στιγμή η φωνή του Πάνου Κάμμενου έσπασε και βουρκωμένος μάς είπε ότι ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την πολιτική, αλλά... | INTIMEnews

Νέο (δακρύβρεχτο) air show από Καμμένο: Θα έφευγα από την πολιτική, μένω όμως για τη Μακεδονία!

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 12:19
Σε κάποια στιγμή η φωνή του Πάνου Κάμμενου έσπασε και βουρκωμένος μάς είπε ότι ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την πολιτική, αλλά...
|INTIMEnews

Νέο (δακρύβρεχτο) air show από Καμμένο: Θα έφευγα από την πολιτική, μένω όμως για τη Μακεδονία!

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 12:19

Δεν έχει τέλος η οπερέτα της αποχώρησης Καμμένου του από την κυβέρνηση, με νέα παράσταση αυτή τη φορά κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Πεντάγωνο, την ώρα που Μιράζ της Πολεμικής Αεροπορίας (και όχι F-16, ώστε μην δοθεί τροφή για εμπαθείς συνειρμούς) έσκιζαν τον αττικό ουρανό…

Με δάκρυα στα μάτια, από τη συγκίνηση για την τελευταία του ημέρα στο ΥΕΘΑ, ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την πολιτική, αλλά αποφάσισε τελικά να παραμείνει μάχιμος πολιτικά, για χάρη της Μακεδονίας!

Εκτός από συγκίνηση, η τελετή είχε και γέλια -λόγω δώρων- για τον παραιτηθέντα υπουργό/ INTIMEnews

Η δακρύβρεχτη εξομολόγησή του έγινε σε μία παύση της ομιλίας – απολογισμό του έργου του στο υπουργείο Αμυνας.

Ο κ. Καμμένος αξιοποίησε την ευκαιρία και το βήμα που του προσφέρθηκε, προκειμένου να μας ενημερώσει ότι μαζί με την αποχώρησή του απο την κυβέρνηση και το υπουργείο Αμυνας  θα ανακοίνωνε και την οριστική αποχώρησή του από την πολιτική.

Τελικά όμως δεν μπόρεσε να το κάνει και αποφάσισε να παραμείνει ώστε να βρεθεί στις επάλξεις απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση που «ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας»!

«Ημουν έτοιμος μετά από τέσσερα χρόνια στο υπουργείο Άμυνας και 25 χρόνια να εγκαταλείψω την πολιτική μου σταδιοδρομία. Όμως είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω τώρα που συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας», δήλωσε βουρκωμένος πριν παραδώσει στον διάδοχό του στο ΥΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη (φωτογραφίες κάτω).

Το όλο σκηνικό συμπληρώθηκε με τις υπερπτήσεις των μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από το Λεκανοπέδιο προς τιμήν του απερχόμενου και του νέου υπουργού Αμυνας. Ετσι για να χαλυβδωθεί και το πατριωτικό αίσθημα!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...