312
Τέτοιες εικόνες ανήκουν πια στο παρελθόν και χρησιμεύουν μόνο για αναμνηστικούς λόγους | INTIMEnews

Αρχισαν τα όργανα: Ο Kαμμένος «καρφώνει» τον Βούτση για τον γιο του και τον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 11:03
Τέτοιες εικόνες ανήκουν πια στο παρελθόν και χρησιμεύουν μόνο για αναμνηστικούς λόγους
|INTIMEnews

Αρχισαν τα όργανα: Ο Kαμμένος «καρφώνει» τον Βούτση για τον γιο του και τον Κουφοντίνα

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 11:03

Ποιος τον κρατάει τώρα! Ο Πάνος Καμένος απασφάλισε και μετά το -όχι και τόσο βελούδινο- «διαζύγιο» με τον Αλέξη Τσίπρα, άρχισε να πετάει τα «καρφιά» του για τους πρώην συνοδοιπόρους στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίους όπως λέει τώρα, ήταν αμοιβαία η αντιπάθεια.

Στη συνέντευξή του – ποταμό στο δελτίο του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο πρώην συγκυβερνήτης εστίασε τα «πυρά» του στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, που όπως, είπε, ποτέ δεν τον ήθελε στην κυβέρνηση και ακόμα και την ύστατη στιγμή, προσπάθησε να τον διαβάλει.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ κατηγόρησε συγκεκριμένα τον κ. Βούτση ότι όρισε επίτηδες την έναρξη της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή στις 10 το πρωί, την ώρα που ο ίδιος είχε την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Πεντάγωνο, προκειμένου να μην μπορέσει να μιλήσει ενώπιον του Σώματος.

«Έπρεπε να γίνει παρέμβαση του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας για να αλλάξει» αυτό, υποστήριξε και κλιμάκωσε την επίθεσή του στον πρόεδρο της Βουλής με μια βαριά αιχμή για τον γιο του (δείτε την αναφορά του στο 28.32 του βίντεο κάτω) :

«Κατά καιρούς ο κ. Βούτσης μου είχε επιτεθεί. Είχαμε διαφωνήσει για την υπόθεση Κουφοντίνα και τις άδειές του. Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί κάποιοι να τον υποδέχονται έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας» (σ.σ. εννοώντας τον γιο του κ. Βούτση, Γιώργο Βούτση – Βογιατζή που ήταν μεταξύ των αλληλέγγυων που υποδέχθηκαν τον καταδικασμένο εκτελεστή της «17Ν» έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, τον Νοέμβριο του 2017) .

«Και ο κ. Φίλης δεν με ήθελε, τον ενοχλούσαν οι απόψεις μου για την Εκκλησία και τις παρελάσεις. Ήθελαν να περάσουν απόψεις για τους αρνητές στράτευσης. Δεν τα πέρασα εγώ αυτά», τόνισε ο Πάνος Καμμένος διευρύνοντας το στόχαστρό του για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πριν από δύο 24ωρα ήταν κυβερνητικοί του συνοδοιπόροι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...