221
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέπεσε σε μια ακόμα γκάφα. Ο Τιμ Κουκ κράτησε την ψυχραιμία του μεν, φανερά ενοχλημένος δε | AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Νέα γκάφα Τραμπ: μπέρδεψε το όνομα του CEO της Apple!

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 15:44
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέπεσε σε μια ακόμα γκάφα. Ο Τιμ Κουκ κράτησε την ψυχραιμία του μεν, φανερά ενοχλημένος δε
|AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Νέα γκάφα Τραμπ: μπέρδεψε το όνομα του CEO της Apple!

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 15:44

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε για μια ακόμα φορά ιστορία αποκαλώντας Τιμ Απλ τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple Τιμ Κουκ! Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια συνάντησης, στον Λευκό Οίκο,του Αμερικανικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου για την Πολιτική Εργατικού Δυναμικού, όπου συζητήθηκε η τεχνολογική εκπαίδευση και η δημιουργία θέσεων εργασίας.

Αφού λοιπόν ο Τραμπ συνεχάρη τον Κουκ για την προσφορά του στη χώρα, στη συνέχεια είπε: «Το εκτιμούμε πραγματικά, Τιμ Απλ». Η κόρη και σύμβουλός του Ιβάνκα, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, έδειχνε εμφανώς σοκαρισμένη ενώ ο ίδιος ο Κουκ φάνηκε να μην πιστεύει στα αυτιά του.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποπίπτει σε τέτοιου είδους γκάφα καθώς πριν από λίγο διάστημα είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Μπετανιάχου, ενώ οι κακές γλώσσες λένε πως μπερδεύει σε καθημερινή βάση ονόματα συνεργατών του, πόλεων ακόμα και ολόκληρων χωρών.

Το βίντεο έχει ήδη γίνει viral στο YouTube, με χιλιάδες εγγεγραμμένους να τρολάρουν τον πρόεδρο με σχόλια του τύπου: «Αναρωτιέμαι πως θα αισθάνεται για αυτό ο Μπιλ Μάικροσοφτ», αναφερόμενοι φυσικά στον Μπιλ Γκέιτς ιδρυτή της αυτοκρατορίας Microsoft).

Μετά την γκάφα γύρω από το όνομα του προσκεκλημένου του, ο Τραμπ προχώρησε σε ένα παραλήρημα για το αποτέλεσμα της μη επαρκούς αστυνόμευσης στα σύνορα με το Μεξικό που, όπως είπε, έχει πλέον καταστήσει την κατασκευή του τείχους με την γειτονική χώρα επιτακτική ανάγκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...