197
Θα συνεχίσει να φυλάει τα νώτα του Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος, διερωτάται με νόημα η εκπρόσωπος της ΝΔ | ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Ο Καμμένος δηλαδή θα ρίξει την κυβέρνηση;

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 14:36
Θα συνεχίσει να φυλάει τα νώτα του Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος, διερωτάται με νόημα η εκπρόσωπος της ΝΔ
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Ο Καμμένος δηλαδή θα ρίξει την κυβέρνηση;

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 14:36

Με αφορμή όσα είπε από το βήμα της Βουλής την Τετάρτη ο Πάνος Καμμένος, η Νέα Δημοκρατία δια της εκπροσώπου Μαρίας Σπυράκη, ρίχνει το γάντι στον κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα και τον προκαλεί να απαντήσει αν θα βρει το κουράγιο να ρίξει την κυβέρνηση με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, τραυματίζοντας την έντιμη σχέση του με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Καμμένος δήλωσε: “Διαφωνώ με τους χειρισμούς (για το Μακεδονικό) και θα κάνω τα πάντα να μην δοθεί το όνομα”. Ρωτάμε τον κ. Καμμένο: Θα ρίξει την κυβέρνηση; Ρωτάμε τον Πρωθυπουργό: Προσέρχεται στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και στη συνάντηση που θα έχει με την καγκελάριο της Γερμανίας ως Πρωθυπουργός ή ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ;» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παρατήρησε ωστόσο, ότι  εν μέσω διαπραγμάτευσης για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, δεν είναι καθόλου χρήσιμο η καγκελάριος να μη χρησιμοποιεί την ονομασία της χώρας στον ΟΗΕ και να αποκαλεί τον κ. Ζάεφ «μακεδόνα πρωθυπουργό». «Απορούμε γιατί η κυβέρνηση δεν έχει σχολιάσει ακόμη το γεγονός», ήταν η επισήμανση από την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την αντίδραση της Αθήνας για την προσφώνηση του κ. Ζάεφ από την Ανγκελα Μέρκελ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...