245
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάβει ένα κερί στη Μονή της Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων | ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Μητσοτάκης: «Γιορτάζουμε την Παναγία προστατεύοντας τη ζωή μας και την υγεία του διπλανού μας»

Protagon Team Protagon Team 15 Αυγούστου 2020, 12:35
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάβει ένα κερί στη Μονή της Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων
|ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Μητσοτάκης: «Γιορτάζουμε την Παναγία προστατεύοντας τη ζωή μας και την υγεία του διπλανού μας»

Protagon Team Protagon Team 15 Αυγούστου 2020, 12:35

Στη Μονή της Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι Χανίων, βρέθηκε το Σάββατο ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και τον γιο του, Κωνσταντίνο, για την γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στο μήνυμα που έστειλε ο Πρωθυπουργός για τον Δεκαπενταύγουστο, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «μας βρίσκει όλους σε φυσική απόσταση μεταξύ μας. Ομως, ενωμένους όσο ποτέ» και υπογράμμισε ότι «με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες υπερβαίνουμε τις δυσκολίες».

Αναλυτικά το μήνυμα του πρωθυπουργού:

«Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος μας βρίσκει όλους σε φυσική απόσταση μεταξύ μας. Ομως, ενωμένους όσο ποτέ. Γι’ αυτό και τον υποδεχόμαστε μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά: Φοράμε τη μάσκα μας. Δεν συνωστιζόμαστε. Και τηρούμε τις οδηγίες των γιατρών και της Πολιτείας. Γιορτάζουμε την Παναγία, προστατεύοντας τη ζωή μας και την υγεία του διπλανού μας.

Καθώς τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, οι Ενοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται τα εθνικά μας δίκαια. Και, δίπλα στην κοινωνία, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αγρυπνούν για τη δική μας ασφάλεια. Τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη.

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες υπερβαίνουμε τις δυσκολίες. Και δίνουμε, με πειθαρχία και σοβαρότητα, τη μάχη να μείνουμε υγιείς στον δρόμο της προόδου. Επιστρέφουμε και προσέχουμε! Γιατί μας περιμένει ένα απαιτητικό φθινόπωρο. Που όμως είναι στο χέρι μας να το μετατρέψουμε σε άνοιξη ευημερίας. Σε αφετηρία μιας νέας εποχής ελπίδας για ολόκληρη τη χώρα.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε όλους. Με υγεία, δύναμη και ευθύνη».