243
Η Ιβάνκα, αριστερά, και η Μελάνια Τραμπ κατά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ το 2017 | EPA/JUSTIN LANE

Μικρότητα στον Λευκό Οίκο – Η Μελάνια ήθελε να «εξαφανίσει» από τις φωτογραφίες την Ιβάνκα

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2020, 14:14
Η Ιβάνκα, αριστερά, και η Μελάνια Τραμπ κατά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ το 2017
|EPA/JUSTIN LANE

Μικρότητα στον Λευκό Οίκο – Η Μελάνια ήθελε να «εξαφανίσει» από τις φωτογραφίες την Ιβάνκα

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2020, 14:14

Μια υπόγεια μάχη μεταξύ της Μελάνια Τραμπ και της Ιβάνκα Τραμπ για το ποια θα εμφανιζόταν στις φωτογραφίες από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ μαινόταν στο παρασκήνιο το 2017.

Η σύζυγος του προέδρου προσπάθησε να αποκλείσει την κόρη του προέδρου, αποκάλυψε πρώην φίλη της Μελάνια σε βιβλίο που εξέδωσε.

Η Στέφανι Γουίνστον-Γουόλκοφ είχε αναλάβει τη διοργάνωση της δεξίωσης μετά την ορκωμοσία, και η Μελάνια της ζήτησε να στήσει και την επιχείρηση «παρεμπόδισης» της Ιβάνκα.

«Ναι, η επιχείρηση ήταν δείγμα μικρότητας. Στο μυαλό μας όμως σκεφτόμασταν ότι η Ιβάνκα δεν θα έπρεπε να γίνει το επίκεντρο της προσοχής στην ορκωμοσία του πατέρα της», εξήγησε η Γουίνστον-Γουόλκοφ.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η Μελάνια ειρωνευόταν πίσω από την πλάτη της την Ιβάνκα και την έλεγε «πριγκίπισσα».

Αποκαλύπτει ακόμη, όπως γράφουν οι Times, ότι η Ιβάνκα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ είχαν πρότυπο τους Κένεντι. Δεν είναι τυχαίο ότι τα παιδιά τους – η Αραμπέλα, ο Τζόζεφ και ο Θίοντορ – έχουν τα ίδια ονόματα με τέκνα των Κένεντι.

Μαθαίνουμε ακόμη από το βιβλίο της πρώην φίλης ότι η Μελάνια είχε αρνηθεί να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο πριν ξηλωθεί η τουαλέτα και το ντους που χρησιμοποιούσε το ζεύγος Ομπάμα.

Αποκαλύψεις γίνονται και για τον Τραμπ που ήθελε μια εντυπωσιακή α λα βορειοκορεατικά ορκωμοσία με άρματα μάχης και ελικόπτερα.

Η Γουίνστον-Γουόλκοφ ήταν σύμβουλος της Μελάνια Τραμπ αλλά αποπέμφθηκε το 2018 γιατί είχε λάβει χρήματα για την ορκωμοσία. Θεωρεί ότι έγινε το εξιλαστήριο θύμα της Μελάνια και, έκτοτε, δεν έχει μιλήσει με την Πρώτη Κυρία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...