399
Η Μελάνια μιλά σε παιδιά που δημιούργησαν έργα τέχνης για τις σουφραζέτες | REUTERS

Ηχογράφησαν τη Μελάνια να μιλά υποτιμητικά για τον Ντόναλντ Τραμπ και τα παιδιά του

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2020, 18:48
Η Μελάνια μιλά σε παιδιά που δημιούργησαν έργα τέχνης για τις σουφραζέτες
|REUTERS

Ηχογράφησαν τη Μελάνια να μιλά υποτιμητικά για τον Ντόναλντ Τραμπ και τα παιδιά του

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2020, 18:48

Νέα στοιχεία που δεν θα αρέσουν στην οικογένεια Τραμπ έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες. Μετά την αποκάλυψη ότι η αδελφή του αμερικανού προέδρου τον αποκάλεσε ψεύτη, άσπλαχνο και χωρίς ηθικές αρχές, η πρώην στενή συνεργάτης της Μελάνια Τραμπ φαίνεται πως έχει στην κατοχή της ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες η σύζυγος του προέδρου μιλά υποτιμητικά για την Ιβάνκα Τραμπ και τα υπόλοιπα παιδιά του, καθώς και για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ Γιασάρ Αλί έγραψε ότι πηγές αναφέρουν ότι η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, πρώην σύμβουλος και φίλη της Μελάνια Τραμπ, ηχογράφησε την πρώτη κυρία, χωρίς αυτή να το ξέρει, και θα αποκαλύψει τα σχόλιά της στο βιβλίο της «Melania & me», που θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster.

Οπως γράφει η Guardian, η Γουόλκοφ προσελήφθη από τους Τραμπ για να διοργανώσει την τελετή ορκομωσίας του αμερικανού προέδρου, τον Ιανουάριο του 2017 και για να γίνει η έμπιστη σύμβουλος της Μελάνια, καθώς ήταν φίλες για 15 χρόνια.

Ομως, η σχέση τους χάλασε, όταν βγήκαν στη φόρα στοιχεία για κακοδιαχείριση των 107 εκατ. δολαρίων που κόστισε η τελετή. Η Μελάνια θα μπορούσε να υπερασπιστεί τη φίλη της, αλλά στάθηκε στο πλευρό του άντρα της, λένε οι πηγές, παρόλο που γνώριζε ότι τα χρήματα είχαν πάει σε τσέπες μελών της οικογένειας. Οι αρχές της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσεϊ και της Ουάσινγκτον διερευνούν τις πηγές χρηματοδότησης της τελετής ορκομωσίας του Τραμπ.

Η Γουόλκοφ με την Μελάνια και τον Ντόναλντ Τραμπ – Billy Farrell/BFA/Shutterstock

Η Γουόλκοφ παραιτήθηκε και τώρα ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκησή της με το βιβλίο της για τον χρόνο που πέρασε στον Λευκό Οίκο.

Το 2018, η Γουόλκοφ υποχρεώθηκε σε παραίτηση μετά από δημοσιεύματα που παρουσίαζαν την εταιρεία της να έχει εισπράξει 26 εκατ. δολάρια ως πληρωμή για τη βοήθεια που παρείχε στην σχεδίαση της τελετής ορκωμοσίας του Τραμπ, καθώς και σε άλλες σχετικές εκδηλώσεις. Τότε η Γουόλκοφ είχε απαντήσει ότι η εταιρεία της «εισέπραξε συνολικά μόλις 1,62 εκατ. δολάρια», το οποίο μοιράστηκε στο προσωπικό. Η ίδια, στη συνέχεια, μάλιστα, σημείωσε ότι «την άφησαν έκθετη».

Στο σημείωμα του εκδοτικού οίκου για το βιβλίο αναφέρεται ότι αποκαλύπτει πώς αντέδρασε η Μελάνια όταν έγινε γνωστή η περιβόητη φράση του συζύγου της, ότι πιάνει τις γυναίκες από το μ… τους και στην σχέση του με την Στόρμι Ντάνιελς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...