284
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην εκδήλωση στην Ζάκυνθο, μαζί με τον Νίκο Γιαννή και τον Ακη Τσελέντη, υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεϊμαράκης: Κρίσιμες οι ευρωεκλογές – ούτε μία ψήφος χαμένη

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2019, 10:54
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην εκδήλωση στην Ζάκυνθο, μαζί με τον Νίκο Γιαννή και τον Ακη Τσελέντη, υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεϊμαράκης: Κρίσιμες οι ευρωεκλογές – ούτε μία ψήφος χαμένη

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2019, 10:54

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε εκδήλωση στην Ζάκυνθο, το Σάββατο.

«Πρέπει να είμαστε μια γροθιά στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές και τα αποτελέσματα θα είναι συντριπτικά για την ΝΔ, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να καλέσουμε τους πολίτες να κρίνουν και είμαι σίγουρος ότι θα μας ψηφίσουν και επειδή υπάρχει το αίτημα να φύγει ο Τσίπρας και πρέπει να φέρουμε την ΝΔ πρώτη στις εκλογές», δήλωσε ο βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Εκτός από τον κ. Μεϊμαράκη, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ακόμα δύο υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, οι Ακης Τσελέντης και Νίκος Γιαννής.

«Απαιτώ ο νεοδημοκράτης να δείξει το ήθος που έχει η ΝΔ. Μας νοιάζει η «φανέλα», μας νοιάζει να φύγει ο Τσίπρας και μπροστά σε αυτό να μην υπάρχει καμία δικαιολογία. Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πολύ δυνατό και θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και της τύχης μας αν δεν πάμε στις κάλπες όλοι μαζί για την “φανέλα”», είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ τόνισε την κρισιμότητα των επικείμενων ευρωεκλογών, αναφέροντας ότι «σε αυτές τις ευρωεκλογές θα παιχτούν πολλά, πρέπει να καταγραφεί η δυναμική της ΝΔ εφόσον μάλιστα γίνουν μαζί και οι εθνικές εκλογές, πρέπει από τις ευρωεκλογές να φανεί ότι η ΝΔ είναι μπροστά και πρέπει να σε αυτό να δώσουμε όλοι προσοχή γιατί έχουμε εμείς την αίσθηση ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι χαλαρή, όλοι στις κάλπες για να στείλουμε ένα μήνυμα καταψήφισης της μέχρι τώρα κυβερνητικής πολιτικής».

Ο κ. Μεϊμαράκης έστειλε επίσης, μήνυμα στους ψηφοφόρους λέγοντας ότι «το κόμμα λέει πάντα την αλήθεια, δεν θέλουμε να λέμε ψέματα αλλά είμαι από τους πολιτικούς που ζητούν από τους πολίτες να σκέφτονται».