200
Το Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα το μεσημέρι, τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ καταθέτοντας αναφορά με αφορμή το βούλευμα του C4I | .

Μαξίμου κατά ΚΙΝΑΛ: «Συκοφαντείτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2018, 19:31
Το Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα το μεσημέρι, τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ καταθέτοντας αναφορά με αφορμή το βούλευμα του C4I
|.

Μαξίμου κατά ΚΙΝΑΛ: «Συκοφαντείτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2018, 19:31

Επίθεση στο ΚΙΝΑΛ εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου που κάνει λόγο για πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα από την Χαριλάου Τρικούπη.

Με επίσημη ανακοίνωση το γραφείο του πρωθυπουργού, μιλά για συκοφαντική επίθεση του ΚΙΝΑΛ εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας η οποία κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

«Αποτελεί πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα», δηλώνει το Μαξίμου για την πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας ότι «μέχρι στιγμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου Θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους; Αναμένουμε με ενδιαφέρον», καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι, την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επισκέφθηκαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ καταθέτοντας αναφορά με αφορμή το βούλευμα του C4I του έργου δηλαδή για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η αντιπροσωπεία των βουλευτών ζήτησε απαντήσεις σχετικά με την πορεία της υπόθεσης του C4Ι καθώς όπως λένε, δεν έφτασε πότε στη Βουλή.

Με το επίμαχο βούλευμα παραπέμπονται σε δίκη 18 κατηγορούμενοι ωστόσο όπως αναφέρουν σε αυτό διαπιστώνεται ότι 3 υπουργοί της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή (Προκόπης Παυλόπουλος, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Βύρων Πολύδωρας), ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο σε ποσό που υπερβαίνει τα 147.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...