303
Η 54χρονη Ιταλίδα στα γυρίσματα του Spectre | imbd/jonathan olley

Μακρυμάλλης, 36χρονος και καλλιτέχνης ο νέος έρωτας της Μόνικα Μπελούτσι

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 18:16
Η 54χρονη Ιταλίδα στα γυρίσματα του Spectre
|imbd/jonathan olley

Μακρυμάλλης, 36χρονος και καλλιτέχνης ο νέος έρωτας της Μόνικα Μπελούτσι

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 18:16

Και το όνομα αυτού Νικολά Λεφέβρ.

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μόνικα Μπελούτσι όπως αποκαλύφθηκε από σχετικές φωτογραφίες του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Voici που τους απαθανάτισε να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί στη μέση του δρόμου.

Ο 36χρονος Γάλλος είναι μακρυμάλλης, καλλιτέχνης και πατέρας ενός εξάχρονου κοριτσιού από τον προηγούμενο γάμο του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι με πολλά γαλλικά δημοσιεύματα να μιλούν ήδη για έναν μεγάλο έρωτα που δεν αποκλείεται να έχει… απρόσμενη εξέλιξη.

Ο Λεφέβρ, ιδιοκτήτης γκαλερί στο Παρίσι, περιγράφει τον εαυτό του ως «έναν καλλιτέχνη που εμπνέεται από τη φύση, τους φίλους του και την εξάχρονη κόρη του, Aνάχι».

Παραδέχεται πως είναι μανιώδης συλλέκτης αντικών και παλαιών αντικείμενων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια, όπου κι εκεί βρίσκει την ευκαιρία να επισκεφτεί τα ντόπια παζάρια και να βρει τοπικά αντικείμενα ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας.

Η ιταλίδα ντίβα είχε ουσιαστικά προαναγγείλει πως… ξαναμπαίνει στο παιχνίδι του έρωτα σε μια προ εβδομάδων συνέντευξη της σε γαλλικό περιοδικό.

Η 54χρονη καλλονή πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Paris Match και μίλησε με εξομολογητική διάθεση για όλα: το διαζύγιο της από τον Βενσάν Κασέλ και τις νέες αρχές τόσο στην υποκριτική της καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή.

«Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαι μια γυναίκα και μια μητέρα. Ο άνθρωπος λοιπόν με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Κι ο ρυθμός της καθημερινότητάς του τού επιτρέπει να καταλάβει και τη δική μου», τόνισε μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό.

Η 54χρονη Ιταλίδα περνά μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και στα επαγγελματικά της, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά «10%» που προβάλλεται ήδη στο France 2.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...