210
Την έρευνα για τη δολοφονία διεξάγει η Ασφάλεια | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μαφιόζικη δολοφονία βέλγου επιχειρηματία στη Βούλα

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2020, 10:16
Την έρευνα για τη δολοφονία διεξάγει η Ασφάλεια
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μαφιόζικη δολοφονία βέλγου επιχειρηματία στη Βούλα

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2020, 10:16

Με δύο σφαίρες στο κεφάλι άγνωστοι δράστες σκότωσαν λίγο πριν από τις 21:30 της Παρασκευής, βέλγο επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, την ώρα που ο Βέλγος βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στην οδό Δωδεκανήσου, σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και τον πυροβόλησαν. Ο επιχειρηματίας έπεσε νεκρός, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Αν και κάποιοι από τους γείτονες είδαν το θύμα αιμόφυρτο στη πυλωτή όπου τον περίμεναν οι δράστες, δεν είναι σίγουρο αν κατάφεραν να διακρίνουν κάτι για τους δράστες.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών. Με τον τρόπο που έγινε, η δολοφονία παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου.

Ωστόσο, μυστήριο καλύπτει και την ταυτότητα του θύματος. Ο άνδρας, που δήλωνε Βέλγος επιχειρηματίας στον χώρο των τροφίμων, έμενε σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μέσω AirBnb. Στην Ελλάδα είχε έρθει με αυτοκίνητο που έφερε βελγικές πινακίδες.

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν δύο διαφορετικές ταυτότητες, μία με ημερομηνία γέννησης το 1973 και μία με ημερομηνία το 1975, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό αν πλαστή μία από τις δύο ή και οι δύο.

Ερευνα για το περιστατικό διεξάγει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η Ασφάλεια διερευνά τις επαφές του επιχειρηματία, την πιθανότητα να είχε ανοιχτά μέτωπα και αντιπαραθέσεις, ενώ αναζητείται και υλικό από κάμερες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...