257
Και στην Ελβετία, στην μετά τον κορονοϊό εποχή, οι μάσκες είναι απαραίτητες | REUTERS/Arnd Wiegmann

Ελβετία μετά τον κορονοϊό: Ναι στους οίκους ανοχής, όχι στο τζούντο

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2020, 09:30
Και στην Ελβετία, στην μετά τον κορονοϊό εποχή, οι μάσκες είναι απαραίτητες
|REUTERS/Arnd Wiegmann

Ελβετία μετά τον κορονοϊό: Ναι στους οίκους ανοχής, όχι στο τζούντο

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2020, 09:30

Μια χώρα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και χωρίς προγραμματισμό, δεν θα μπορούσε να μην καταρτίσει λεπτομερείς οδηγίες για την κανονικότητα μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Στην Ελβετία το τι πρέπει και δεν πρέπει να γίνεται αυτήν την περίοδο, διέπεται από ένα αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο για δραστηριότητες από τους διαγωνισμούς χορού, μέχρι τους αγώνες πολεμικών τεχνών, με μια ενδιάμεση στάση στους οίκους ανοχής.

Μεταξύ άλλων θα εξακολουθούν να απαγορεύονται μέχρι νεωτέρας χορευτικές εκδηλώσεις, αλλά και αγώνες τζούντο ή γενικά αθλημάτων όπου υπάρχει σωματική επαφή. Περιέργως επιτρέπονται οι προπονήσεις για αυτά τα αθλήματα, παρά την στενή επαφή των αγωνιζομένων.

Ωστόσο, οι εργάτριες τους σεξ θα μπορούν πλέον να επιστρέψουν στην εργασία τους, αλλά με αυστηρούς υγειονομικούς όρους. Ο υπουργός Υγείας παραδέχτηκε πάντως ότι οι «ερωτικές υπηρεσίες» θα έπρεπε να είχαν επιτραπεί νωρίτερα.

Ο Telegraph ανέφερε ότι το εκ νέου άνοιγμα των οίκων είναι αποτέλεσμα πίεσης που άσκησε οργανισμός που αντιπροσωπεύει τους εργαζόμενους στο σεξ. Πολλές πόρνες έμειναν χωρίς εισοδήματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας (αν δεν ασκούσαν παράνομα τη δραστηριότητάς τους) ενώ δυσκολεύονταν στην είσπραξη επιδόματος.

Ο ίδιος οργανισμός συνέταξε και τους κανόνες υγιεινής στην μετά τον κορονοϊό εποχή που περιλαμβάνουν ντους πριν και μετά την επαφή, καλό αερισμό του δωματίου μετά την επίσκεψη κάθε πελάτη και αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στο κεφάλι της εργαζόμενης και αυτό του πελάτη.

Ακόμη, ανοίγουν εκ νέου τα κλαμπ, αλλά με το πολύ 300 πελάτες και διακοπή λειτουργίας τα μεσάνυχτα. Επιτρέπεται ακόμη το μπέιμπι σίτινγκ από τους παππούδες και τις γιαγιάδες, ενώ – πάντα με την άδεια της κυβέρνησης – επιτρέπονται και οι αγκαλιές στα εγγονάκια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...