224
Ο διαιτητής σφυρίζει το τέλος του αγώνα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεσπούν σε πανηγυρισμούς | IntimeSports

Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός σε έναν επεισοδιακό τελικό

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2022, 23:34
Ο διαιτητής σφυρίζει το τέλος του αγώνα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεσπούν σε πανηγυρισμούς
|IntimeSports

Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός σε έναν επεισοδιακό τελικό

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2022, 23:34

Σε έναν τελικό Κυπέλλου με νεύρα, επεισόδια στις εξέδρες και διακοπές, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00, τελικά ξεκίνησε μισή ώρα αργότερα καθώς η ρίψη δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν να σταματήσουν την συμπλοκή μεταξύ των οπαδών, είχε κάνει την ατμόσφαιρα ασφυκτική.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Πράσινοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ στο ’34. Ακολούθησε ρίψη αντικειμένων από τις εξέδρες οπαδών του ΠΑΟΚ, με μία πέτρα μάλιστα να βρίσκει στο χέρι τον σκόρερ του Παναθηναϊκού και τον ισπανό διαιτητή Ματέου Λαόθ να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτοντας τον αγώνα (περισσότερα εδώ).

Οταν ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι, οι δύο ομάδες έδειχναν νευρικές με την εικόνα του αγώνα να παραμένει ίδια μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να βρει ένα γκολ που θα έστελνε τον τελικό στην παράταση.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως, άντεξε την πίεση και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Ετσι, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο οκτώ χρόνια μετά τον τελικό του ΟΑΚΑ όπου οι Πράσινοι είχαν επικρατήσει και πάλι του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...