415
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην παρουσία της στον ΣΚΑΪ όπου κατήγγειλε την παρέα του Μαξίμου | SKAI/WebTV

Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Παππάς δρουν με όρους Μαφίας

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 12:06
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην παρουσία της στον ΣΚΑΪ όπου κατήγγειλε την παρέα του Μαξίμου
|SKAI/WebTV

Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Παππάς δρουν με όρους Μαφίας

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 12:06

Ως έναν άνθρωπο που ξαφνικά εμφανίστηκε ως «μόνιμος συνοδός» του Νίκου Παππά, όταν ο τελευταίος ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα -με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση δηλαδή, πριν το 2015- περιέγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον Μανώλη Πετσίτη, ο ρόλος του οποίου εντός και πέριξ του Μαξίμου είναι προς διερεύνηση. Διερεύνηση από τον Τύπο και όχι ακόμα από τη Δικαιοσύνη, αν και θα έπρεπε, όπως πρόσθεσε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, δηλώνοντας πρόθυμη να βοηθήσει τις δικαστικές Αρχές.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και παλαιά κομματική σύντροφος του κ. Τσίπρα και του κ. Παππά, χαρακτήρισε τον κ. Πετσίτη ως πρόσωπο χωρίς προσόντα, επιλογής του Νίκου Παππά.

«Η συγκεκριμένη σχέση προκύπτει με τρόπο αηδιαστικό, καθώς την ώρα που άνθρωποι πασχίζουν να επιβιώσουν δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπάρχει μία παρέα η οποία επωφελούμενη της εξουσίας ουσιαστικά έπιασε την καλή. Δηλαδή εκμεταλλεύτηκε την εξουσία και η ίδια η παρέα και ο περίγυρός της προκειμένου να βελτιώσει προσωπικά το επίπεδο ζωής της εις βάρος του Δημοσίου και κυρίως εις βάρος του ελληνικού λαού», προσέθεσε χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Παραλλήλισε μάλιστα την περίπτωση Πετσίτη με τον σύμβουλο στρατηγικής του Πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έγινε σύμβουλος του Δημοσίου χωρίς κανένα προσόν, όπως κατήγγειλε, προσθέτοντας παράλληλα ότι και αυτή η περίπτωση αναδεικνύει «την αναξιοκρατία, την φαυλοκρατία, την παρεοκρατία και κυρίως αναδεικνύει με τρόπο ξεκάθαρο την διαπλοκή».

«Προφανώς είναι υποτίμηση να μιλάμε για το πρόσωπο αυτό και να μη μιλάμε για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παππά. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι παρά ένας αχθοφόρος, ένας παρατρεχάμενος που η περίπτωσή του δείχνει το ποιόν αυτής της κυβέρνησης» τόνισε για να συμπληρώσει:

«Να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά που μας έδειξαν ποιος είναι ο απόπατος».

Κληθείσα να εξηγήσει τι εννοεί με τη λέξη «αχθοφόρος» για τον κ. Πετσίτη, η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε:

«Τον θυμάμαι από την περίοδο που κρατούσε την τσάντα του κ. Παππά και περίμενε έξω από τα ραντεβού του». Η ίδια προσέθεσε ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις και ο κ. Τσίπρας για τον ρόλο του κ. Πετσίτη τον οποίο χαρακτήρισε κεντρικό πρόσωπο. «Και βεβαίως οι σχέσεις του με επιχειρηματίες που έχουν τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από την κυβέρνηση θα πρέπει επίσης να ελεγχθούν», προσέθεσε. Η ίδια δήλωσε πρόθυμη να συνδράμει στη δικαστική διερεύνηση αλλά, όπως κατήγγειλε, οι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς έχουν διοριστεί από την κυβέρνηση.

Κατηγόρησε εξάλλου τους Τσίπρα – Παππά ότι δρουν με όρους Μαφίας και «δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή μοιράζουν ψίχουλα στον λαό, όπως μοίραζαν δολάρια οι γκάνγκστερ».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...