249
Τα παιδιά είναι από 11 έως 2 ετών και έχασαν τη μητέρα τους εδώ και έναν χρόνο | MARK WEBER OF WICHER’S PHOTOGRAPHY

Τα πέντε ορφανά που έγιναν viral

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2017, 13:05
Τα παιδιά είναι από 11 έως 2 ετών και έχασαν τη μητέρα τους εδώ και έναν χρόνο
|MARK WEBER OF WICHER’S PHOTOGRAPHY

Τα πέντε ορφανά που έγιναν viral

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2017, 13:05

Είναι πέντε αδέλφια από 2 έως 11 ετών, τρία αγόρια και δύο κορίτσια, ορφανά από μητέρα, εδώ και έναν χρόνο. Τα αδέλφια από το Κάνσας ζουν χωριστά σε πέντε διαφορετικές ανάδοχες οικογένειες και θέλουν να ξαναενωθούν.

Αποφάσισαν λοιπόν πριν λίγες ημέρες να αναρτήσουν μία αγγελία στην ηλεκτρονική εφημερίδα The Kansas City Star, με τίτλο «Ζητείται οικογένεια: Πέντε αδέλφια θέλουν να ενωθούν». Η αγγελία είναι μικρή και απλή. Με μία ομαδική φωτογραφία και με μικρό περιγραφικό κείμενο για το κάθε παιδί.

_95177367_dsc_5841
Τα πέντε ορφανά από το Κάνσας αποκάλυψαν στην αγγελία μόνο τα μικρά τους ονόματα και την ηλικία τους

Ο Μπράντλεϊ, 11 ετών, αγαπάει τη μουσική, είναι παιδί που δείχνει σεβασμό, είναι γλυκός και ευγενικός.

Ο Πρέστον, 10 ετών, αγαπάει τα ζώα, και του αρέσει η ζωή στην εξοχή. Συλλέγει Πόκεμον, ψαρεύει και παίζει αμερικανικό φούτμπολ.

Η Λέιλα, 8 ετών, έχει πάθος με το χιπ-χοπ και στον ελεύθερο χρόνο της φροντίζει τραυματισμένα ζώα. Επίσης παίζει βόλεϊ και σόφτμπολ.

Ο Λάντον, 6 ετών, έχει αποφασίσει πως όταν μεγαλώσει θα γίνει καθηγητής φυσικής αγωγής. Και αυτός συλλέγει Πόκεμον.

Η Ολιβ, 2 ετών, είναι η μικρότερη, και περιγράφεται ως πρωταθλήτρια στο να κάνει πράγματα που κάνουν τα παιδιά της ηλικίας της – δηλαδή είναι ένα κοριτσάκι για ντάντεμα.

Αυτή την αγγελία λοιπόν, μέσα σε λίγες ημέρες την επισκέφθηκαν 4 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες, ενώ απάντησαν 1300 ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι γονείς. Η Εταιρεία Παιδικής Προστασίας του Κάνσας, έχει ήδη έρθει σε επαφή με ορισμένους ενδιαφερόμενους και απέσυρε τη φωτογραφία από την ανάρτηση.