475
To σπίτι της Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο τυλίχθηκε στις φλόγες για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο | facebook

Φρίκη και μυστήριο στις ΗΠΑ: Ξεκληρίστηκε οικογένεια ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2018, 16:06
To σπίτι της Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο τυλίχθηκε στις φλόγες για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο
|facebook

Φρίκη και μυστήριο στις ΗΠΑ: Ξεκληρίστηκε οικογένεια ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2018, 16:06

Θύματα μίας φρικτής δολοφονίας φαίνεται πως έπεσαν η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο σύζυγός της και τα δύο τους παιδιά. Τα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά στα συντρίμμια της έπαυλής τους που κάηκε την περασμένη Τετάρτη.

Ειδικότερα, τα θύματα είναι η 45χρονη Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο 51χρονος Κιθ Κανέιρο και τα παιδιά τους, ο 11χρονος Τζέσι και η 8χρονη Σοφία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Κανέιρο και η οικογένειά της σκοτώθηκαν πριν η οικία παραδοθεί στις φλόγες. Μάλιστα, οι εισαγγελείς προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους κατοίκους της περιοχής πως δεν κυκλοφορούσε ελεύθερος κάποιος δολοφόνος στην εύπορη κοινότητα του Κολτς Νεκ (Colts Neck), στο Νιου Τζέρσεϊ, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη, όπου διαμένουν αρκετές διασημότητες.

Η σύζυγος και τα παιδιά έφεραν εκτεταμένα εγκαύματα και οι σοροί τους βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με το ABC, μητέρα και παιδιά είχαν τραύματα από μαχαίρι. Ο Κιθ Κανέιρο βρέθηκε εκτός του σπιτιού και έφερε τραύματα από πυροβολισμό.

Ο εισαγγελέας δήλωσε πως πιστεύει ότι η οικογένεια μπήκε στο στόχαστρο με κάποιο τρόπο και ότι δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο περιστατικό ακραίας βίας.

Η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο και ο σύζυγός της

Στο μεταξύ, οι Aρχές έχουν συλλάβει τον αδελφό του Κιθ, τον Πολ Κανέιρο, με την κατηγορία ότι έβαλε φωτιά στο δικό του το σπίτι, λίγες ώρες προτού τυλιχθεί στις φλόγες η έπαυλη στην οποία ζούσε η ελληνικής καταγωγής γυναίκα με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Πολ Κανέιρο «έλουσε» το σπίτι του με βενζίνη και έβαλε φωτιά. Η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς τραυματισμό. Πάντως, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και σε γείτονά του έκανε λόγο για κάποια διαρροή στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το ίδιο απόγευμα πάντως, η έπαυλη των Καρύδη- Κανέιρο τυλίχθηκε στις φλόγες και εκεί εντοπίστηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Ο εισαγγελέας δεν απάντησε αν ο Πολ Κανέιρο θα κατηγορηθεί για το τετραπλό φονικό.

Η περίεργη ιστορία απασχόλησε και τους New York Times που έγραψαν:

Τα αδέρφια Κανέιρο μεγάλωσαν στο Μπρούκλιν και παντρεύτηκαν συζύγους από το Στέιτεν Αϊλαντ. Μετακόμισαν σε προάστια του Νιου Τζέρσεϊ και τα σπίτια τους βρίσκονταν σε απόσταση 20 λεπτών. Το 1991, ο Κιθ ήταν και κουμπάρος στον γάμο του Πολ. Είχαν παιδιά και ήταν συνεταίροι.

Αλλά ο Κιθ Κανέιρο είναι πλέον νεκρός, όπως και η οικογένειά του.

Εν τω μεταξύ, ο Πολ Κανέιρο, συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό στο δικό του σπίτι. Η σύζυγός του και οι δύο κόρες του ήταν μέσα στο σπίτι όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγγραφο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα δύο αδέρφια εμφανίζονταν να έχουν στενούς δεσμούς και είχαν μαζί δύο επιχειρήσεις: την Square One, συμβουλευτική εταιρεία τεχνολογίας και την Eco Star Pest Management, καταπολέμησης παρασίτων. Και οι δύο εργάζονταν στο ίδιο κτίριο, στην Cookman Avenue του Asbury Park.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...