1737
H Σιμπίλ Κεκίλι στην ταινία «Head on» γοήτευσε με την ερμηνεία της χωρίς να «βγει από τα ρούχα της» | Head On

Οι έξι πορνοστάρ του «Game of Thrones»

Αίαντας Αρτεμάκης Αίαντας Αρτεμάκης 30 Απριλίου 2016, 20:29
H Σιμπίλ Κεκίλι στην ταινία «Head on» γοήτευσε με την ερμηνεία της χωρίς να «βγει από τα ρούχα της»
|Head On

Οι έξι πορνοστάρ του «Game of Thrones»

Αίαντας Αρτεμάκης Αίαντας Αρτεμάκης 30 Απριλίου 2016, 20:29

Διαβάσαμε ότι το πιο δύσκολο κομμάτι για έναν ηθοποιό είναι οι ερωτικές στιγμές που πρέπει να γυρίσει σε μια σκηνή. Μάλιστα, κάποιοι ηθοποιοί έγιναν γνωστοί μετά από μία τέτοια σκηνή. Για παράδειγμα ποιος δεν θυμάται τις σκηνές σεξ στο «Βασικό Ενστικτο» ή την γυμνή φωτογράφιση της Αντζελίνα Τζολί στην ταινία «GIA» ή την γυμνόστηθη εμφάνισή της στην ταινία «Hackers»;

Συνήθως, μια καλή ερωτική σκηνή απογειώνει την καριέρα ενός ηθοποιού ή τουλάχιστον το κασέ του για την επόμενη δουλειά. Γίνεται λόγος συζήτησης στις παρέες και κάνει τον κύκλο του αρκετά ήρεμα. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως όταν μια πορνοστάρ παίξει σε κανονική ταινία. Τότε, σαν μικρές κατίνες, βγάζουμε το άχτι μας χωρίς φόβο και πάθος. Σκεφτείτε ότι σε μια αγαπημένη σειρά των τελευταίων χρόνων έχουν εμφανιστεί όχι μία και δύο αλλά έξι πορνοστάρ. Και η σειρά είναι το «Game of Thrones», η τηλεοπτική μεταφορά των πολυδιαβασμένων βιβλίων του Τζορτζ Ρέιμοντ Ρίτσαρντ Μάρτιν.

Ο κόσμος συνήθως ξεχνάει ότι για να είναι καλές στην δουλειά που επέλεξαν ως ηθοποιοί ερωτικών ταινιών για ενήλικες, χρειάζονται κάτι παραπάνω από ένα ωραίο χαμόγελο και ευλυγισία στους γοφούς. Γιατί μπορεί σε μια ταινία να είναι δύσκολο να μεταδόσεις αυτό που δεν νιώθεις αλλά σε μια ερωτική ταινία πρέπει να το νιώσεις με όλο σου το σώμα για να έχεις καταφέρει τον σκοπό σου. Μου φαίνεται αδιανόητο που γίνεται ένας τέτοιος διαχωρισμός από το κοινό. Κάποιοι λάτρευαν τους ηθοποιούς της σειράς λες και επιτέλους βρήκαν τον φίλο που έψαχναν σε όλη τους την ζωή και μόλις έμαθαν ότι η αγαπημένη τους ηρωίδα έχει γυρίσει ερωτικές ταινίες έτρεξαν να την κακολογήσουν σε διάφορες διαδικτυακές κοινότητες. Παραδόξως, τις ίδιες ημέρες παρατηρήθηκε ο κακός χαμός σε σελίδες που διέθεταν το ερωτικό παρελθόν της μαγαρισμένης από τους πρώην θαυμαστές της, μαζεμένο και νοικοκυρεμένο είτε προς αγορά, είτε προς κατέβασμα ή θέασης μέσω Διαδικτύου.

Η υποκρισία μας, απλά, ξεχειλίζει. Πότε πιστέψαμε ότι έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τον συνάνθρωπό μας από πράξεις που δεν μας αφορούν ή ακόμα πιο σωστά, δεν ενοχλούν εμάς και τους γύρω μας. Ισα ίσα, για μερικούς αποτελούν διαλείμματα ευχαρίστησης από την καθημερινότητα.

Η παραγωγή της σειράς αποφάσισε ότι, αφού υπάρχουν πολλές ερωτικές σκηνές σε κάθε σεζόν, τι καλύτερο από να τις παίξουν επαγγελματίες του είδους. Και αν κρίνουμε από τα ποσοστά τηλεθέασης, επέλεξαν σωστά.

Τα «εργαζόμενα κορίτσια» της σειράς είναι οι Σιμπίλ Κεκίλι, Σαμάνθα Μπέντλεϊ, Τζέσικα Τζένσεν, Αϊρίν Γουόλκερ, Μέιζι Ντι και Σαΐντα Βοράτζε.

recieves his Lola award during the German film award  Gala at Friedrichstadtpalast on April 23, 2010 in Berlin, Germany.
Η Σιμπίλ Κεκίλι (πρώτη από δεξιά) σε αναμνηστική φωτογραφία το 2010 μετά την βράβευσή της, σε εκδήλωση απονομής των γερμανικών βραβείων Lola, μαζί με την Ανγκελα Μέρκελ. (Sean Gallup / Getty Images)

Η πιο γνωστή από τις έξι αλλά και με τα περισσότερα ερωτικά φιλμ είναι η Σιμπίλ Κεκίλι. Η 35χρονη ηθοποιός από την Γερμανία με τούρκικες ρίζες, έπαιξε τη Σέι, την ιερόδουλη που γίνεται η ερωμένη του πολυμήχανου Τίριον Λάνιστερ και, στη σειρά, είναι πλέον νεκρή. Οι φανατικοί θα θυμούνται ότι συναντήθηκαν για πρώτη φορά, λίγο πριν την πρώτη μάχη του Τίριον, στην ψεύτικη επίθεση του νέου βασιλιά του Βορά, Ρομπ Σταρκ στο «Green Fork». Καθώς δούλευε ως ιερόδουλη, γυάλισε στον Τίριον και αυτός στην συνέχεια της έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσε να αγνοήσει. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει ένα ρομαντικό ειδύλλιο, στο τέλος τον πουλάει, στην δεύτερη δίκη που περνάει στην σειρά, και καταθέτει εναντίον του. Το τέλος της έρχεται όταν ο Τίριον την βρίσκει στο κρεβάτι μαζί με τον πατέρα του. Πλέον η οικογένεια Λάνιστερ, πέρα από βασιλοκτόνο, έχει και πατροκτόνο.

Η ίδια κατέχει δύο βραβεία Lola, που είναι τα Οσκαρ της Γερμανίας για την ερμηνεία της στα «Head-On» και «When we Leave». Πριν ασχοληθεί με το δράμα, η Σιμπίλ Κεκίλι έγινε μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς στην ερωτική βιομηχανία με το όνομα Ντιλάρα. Το 2002, εμφανίστηκε σε 12 ταινίες. Και καλύτερη ερωτική της ταινία, σύμφωνα με το κοινό του IMDB, που έδωσε 7.8 με άριστα το 10, είναι η «Hotel Fickmichgut». Επίσης, αξίζει να πούμε ότι έχει αφήσει την αρχική της δουλειά εδώ και δέκα χρόνια.

attends the 2016 Adult Video News Awards at the Hard Rock Hotel & Casino on January 23, 2016 in Las Vegas, Nevada.
H Σαμάνθα Μπέτλεϊ στα βραβεία Adult Video News Awards τον Ιανουάριο του 2016 στο Λας Βέγκας (Ethan Miller / Getty Images)

Η Σαμάνθα Μπέτλεϊ, 26 χρόνων, εμφανίστηκε στον τέταρτο κύκλο της σειράς παίζοντας και αυτή μια ιερόδουλη. Συνεχίζει να γυρίζει ερωτικές ταινίες και το 2013 κέρδισε το βραβείο AVN για την καλύτερη σκηνή μόνο με κορίτσια. Εμφανίστηκε και στην ταινία «Look of Love» και σε μουσικό βίντεο του Γουίζ Καλίφα. Η ίδια είχε πει ότι ήταν μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία: «Ενα κλειστό σετ, σημαίνει 100 άτομα. Αν ένα σετ για πορνό είναι κλειστό σημαίνει ότι είναι ο εικονολήπτης και όποια “εργάζεται” μαζί του!».

jessica-jensen
H Τζέσικα Τζένσεν δεν δίστασε να βαφτεί σαν μαϊμού με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση της Ρωσίας να στείλει μαϊμούδες στο Διάστημα το 2017 (/Τζέσικα Τζένσεν)

Η Τζέσικα Τζένσεν, είναι η πιο νέα της λίστας, 24 χρόνων από την Αγγλία με αρκετούς φανατικούς θαυμαστές. Εκανε την εμφάνισή της στον τρίτο κύκλο της σειράς ως άλλη μία γυμνή γυναίκα. Η ίδια ξεκίνησε ως ασφαλίστρια. Στην συνέχεια έγινε μοντέλο, μια δουλειά που συχνά οδηγεί στην ερωτική βιομηχανία. Ως τώρα έχει γυρίσει πάνω από 30 ερωτικές ταινίες. Εχει κερδίσει πολλά βραβεία με τις επιδόσεις της, με πιο σημαντικό το UKAP καλύτερης γυναίκας «περφόρμερ», το οποίο το κέρδισε πριν να κλείσει έναν χρόνο στην βιομηχανία πορνό. Η ίδια είχε πει ότι είναι πολύ χαρούμενη που κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο καθώς ήταν πολύ νέα στην δουλειά και ότι θα το γιόρταζε… όσο πιο σκληρά μπορούσε.

AirineeSSx
H Αϊρίν Γουόλκερ ίσως είναι η μόνη από τα «εργαζόμενα κορίτσια» της σειράς που είχε στο βιογραφικό της… εμπειρία με μεσαιωνικές καταστάσεις. (Gostar – Adult Enter)

Η Αϊρίν Γουόλκερ από την Αυστραλία έγινε γνωστή χάρη στην μανία της να ντύνεται με μεσαιωνικές στολές και να τις βγάζει στην συνέχεια. Ο ρόλος που είχε στην σειρά ήταν αυτός της γυναίκας του Κράστερ, μία από τις 19, στον τέταρτο κύκλο. Εμφανίστηκε ελάχιστα καθώς η μοίρα του συζύγου της ήταν και δική της. Πέθανε στο ίδιο επεισόδιο. Επειδή το κοινό της είναι κάπως ειδικό, η εμφάνισή της στην σειρά ανέβασε το κασέ της. Αυτό το διάστημα συμμετέχει στα γυρίσματα ερωτικής παρωδίας της ταινίας «Χόμπιτ».

Maisie DeeSM
H Μέιζι Ντι εξειδικεύεται στις ερωτικές σκηνές BDSM… (Robert Bort / PervertsBH )

Η Μέιζι Ντι, είναι η δεύτερη πορνοστάρ που αντάλλαξε αρκετούς διαλόγους για όσο εμφανιζόταν. Και αυτή ιερόδουλη, ήταν η κοπέλα που θα «ξεπαρθένιαζε» τον νεαρό βασιλιά Τζόφρεϊ. Δυστυχώς για εκείνη, την κακοποίησε αφού πρώτα την έβαλε να κακοποιήσει την συνάδελφό της. Ξεκίνησε τις εμφανίσεις της από τα πρώτα επεισόδια, ως η ιερόδουλη από τον Βορά που πήγε να βρει την τύχη της στην πρωτεύουσα. Αξίζει να πούμε ότι αρχικά ότι δεν είχε όνομα ο χαρακτήρας της. Οι συγγραφείς την συμπάθησαν τόσο που την ονόμασαν Ντέιζι. Πλέον, δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο θέατρο.

Η Σαΐντα Βοράτζε στην τελευταία εμφάνισή της στην σειρά (HBO)
Η Σαΐντα Βοράτζε στην τελευταία εμφάνισή της στην σειρά (HBO)

Η Σαΐντα Βοράτζε, χρησιμοποιεί το όνομα Σαχάρα Κνάιτε για τις ερωτικές ταινίες, γεννημένη στην Αγγλία το 1975, έπαιξε στην έπαιξε την Αρμέκα, μία από τις αγαπημένες ιερόδουλες του Μικροδάχτυλου. Εμφανίστηκε στο έβδομο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Στην σκηνή, ο Μικροδάχτυλος της εξηγεί πως πρέπει να «παίζει» μπροστά στους πελάτες και να μην υπερβάλει με άχρηστα βογγητά στα χέρια της κοκκινομάλλας συναδέλφου της, Ρος. Ξεκίνησε την καριέρα της στην μόδα για έξι χρόνια πριν να αποφασίσει να κάνει ερωτικές ταινίες, σε ηλικία 30 ετών το 2005. Από τότε έχει εμφανιστεί σε 60 ερωτικά φιλμ. Περιστασιακά έχει παίξει σε γνωστές σειρές όπως ο Νόμος και Τάξη, κάνοντας και πάλι την ιερόδουλη και στην σειρά Walking Dead, ως ζόμπι ιερόδουλη!

H Λένα Χέντεϊ στην πρεμιέρα της ταινίας «300, η άνοδος της αυτοκρατορίας» το 2014 (Kevin Winter / Getty Images)
H Λένα Χέντεϊ στην πρεμιέρα της ταινίας «300, η άνοδος της αυτοκρατορίας» το 2014 (Kevin Winter / Getty Images)

Και οι εκπλήξεις στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στο Game of Thrones, δεν σταματούν εκεί. Η κακιά βασίλισσα Σέρσεϊ είναι η Λένα Χίντεϊ, που είχε παίξει στην σειρά Terminator: The Sarah Connor Chronicles αντικαθιστώντας την Λίντα Χάμιλτον. Επίσης, το 1993 προτάθηκε για 8 Οσκαρ η ταινία «Τ’ απομεινάρια μιας μέρας», όπου η Λένα Χέντεϊ έπαιζε την Λίζι. Οι περισσότεροι όμως θα την θυμάστε από την ταινία «300, η άνοδος της αυτοκρατορίας» παίζοντας την βασίλισσα Γκόργκο (ελληνικά, Γοργώ).

Ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου στην ταινία «Η δεύτερη αλήθεια» (/ Rolf Konow)
Ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου στην ταινία «Η δεύτερη αλήθεια» (/ Rolf Konow)

Ο αδελφός και εραστής της βασίλισσας Σέρσεϊ, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, είναι από τους ηθοποιούς που ξεκίνησαν την καριέρα τους μαζεύοντας συμμετοχές τόσο σε μικρές παραγωγές στην Αμερική και στην Αγγλία και στην γενέτειρά του, Δανία, όσο και σε μεγάλες. Οι εμφανίσεις του στις ταινίες «Wimbledon» το 2004 και στο «Βασίλειο του Παραδείσου» το 2005 του έδωσαν καλές κριτικές. Δυστυχώς, η δραματική σειρά, μεταφυσικού σεναρίου, όπου πρωταγωνιστούσε το 2008, «New Amsterdam», κόπηκε μετά από 8 επεισόδια. Επίσης, έχει δανείσει την φωνή του σε χαρακτήρα ηλεκτρονικού παιχνιδιού για παιδιά με ειδικές ικανότητες, χωρίς να δεχτεί την προσφερόμενη αμοιβή. Και εκεί παίζει έναν ιππότη αλλά έναν έντιμο.

Από συμπαθητικό παιδάκι που γνωρίζει τον Μπάτμαν, σε αιμοσταγή κακομαθημένο βασιλιά (/ Warner Bros)
O Τζακ Γκλίσον από συμπαθητικό παιδάκι που γνωρίζει τον Μπάτμαν, σε αιμοσταγή κακομαθημένο βασιλιά (/ Warner Bros)

Τέλος, ο Τζακ Γκλίσον, ο μισητός Βασιλιάς Τζόφρεϊ, πριν να γίνει άρχοντας των επτά βασιλείων στο Game of Thrones, συναναστρεφόταν τον Μπάτμαν. Η πρώτη φορά ήταν με τον Κρίστιαν Μπέιλ στο «Βασίλειο της φωτιάς», όπου σε μια μελλοντική εκδοχή της Αγγλίας, οι δράκοι έχουν κυριαρχήσει στην Γη. Την δεύτερη φορά, φόραγε την στολή του Μπάτμαν που του χάρισε ένα από τα γκάτζετ του για να πιστέψουν οι φίλοι του ότι τον συνάντησε, στο «Batman Begins». Ο ίδιος παράτησε την ηθοποιία μετά τον θάνατό του στην σειρά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...