204
Φυλλάδιο από «δράση» του Ρουβίκωνα. Επόμενο βήμα η Βουλή; | Alexandros Michailidis / SOOC

Πρόβλεψη: «Θα κατεβεί στις εκλογές ο Ρουβίκωνας»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2018, 09:53
Φυλλάδιο από «δράση» του Ρουβίκωνα. Επόμενο βήμα η Βουλή;
|Alexandros Michailidis / SOOC

Πρόβλεψη: «Θα κατεβεί στις εκλογές ο Ρουβίκωνας»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2018, 09:53

Την εκτίμηση ότι η αναρχική ομάδα η οποία έχει πυκνώσει τη δράση της δεν θα αργήσει να διαβεί τον… Ρουβίκωνα της πολιτικής συμμετέχοντας σε εκλογές έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γρηγοράκος έκανε παραλληλισμούς με την πορεία της Χρυσής Αυγής και προέβλεψε ότι ο Ρουβίκωνας θα είναι από τα προσεχή κόμματα στη Βουλή.

«Αυτή η ομάδα θα κατεβεί στις προσεχείς εκλογές… Είναι έτοιμοι. Ολα αυτά που κάνουν είναι εγγραφές μελών. Δεν κάλεσαν πριν από 15 ημέρες την κοινωνία σε συστράτευση μαζί τους; Σε κάθε χωριό» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην αν. υπουργός Υγείας.

grigorakos
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης

Ο ίδιος παρατήρησε ότι δεν έχουν εκτιμήσει καλά το θέμα του Ρουβίκωνα στον ΣΥΡΙΖΑ, στην κυβέρνηση. Συχνά οι καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα έχουν χαρακτηριστεί από κυβερνητικά στελέχη ως απλός ακτιβισμός.

«Αλλά ούτε και στην αντιπολίτευση (το έχουμε εκτιμήσει)», προσέθεσε.

Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα δείγμα πολιτικού σουρεαλισμού. Η αναρχική ομάδα που πριν από λίγο καιρό είχε φτάσει ως το προαύλιο της Βουλής –με τα γνωστά πήγαιν’ έλα με τα περιπολικά– να βρεθεί ξαφνικά μέσα στην Ολομέλεια να (κατα)ψηφίζει νομοσχέδια…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...