298
Ο Τραμπ σε ομιλία στην Ουάσινγκτον, την Παρασκευή | Reuters

Κατακεραυνώνει τον Τραμπ και η αδελφή του: «Ασπλαχνος, ψεύτης, χωρίς αρχές»

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2020, 12:47
Ο Τραμπ σε ομιλία στην Ουάσινγκτον, την Παρασκευή
|Reuters

Κατακεραυνώνει τον Τραμπ και η αδελφή του: «Ασπλαχνος, ψεύτης, χωρίς αρχές»

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2020, 12:47

Καθόλου σε υπόληψη δεν έχει τον αδελφό της η Μεριάν Τραμπ Μπάρι, η 83χρονη αδελφή του αμερικανού προέδρου, όπως αποκαλύπτουν ηχογραφήσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η Washington Post.

Οι ηχογραφήσεις προέρχονται από τις συνομιλίες της Μεριάν Τραμπ με την ανιψιά της, Μαίρη Τραμπ, που έγιναν στο πλαίσιο της έρευνας της δεύτερης για το βιβλίο της, «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man («Υπερβολικά πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο»).

«Ασπλαχνο», «ψεύτη» και χωρίς ηθικές αρχές», ακούγεται να αποκαλεί τον Τραμπ η αδελφή του στις ηχογραφήσεις.

Η Μεριάν Τραμπ Μπάρι καταφέρεται κατά του αδελφού της και για τον διαχωρισμό των παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους και τη μεταγωγή τους σε κέντρα κράτησης.

«Το μόνο που θέλει είναι να ικανοποιήσει την (εκλογική του) βάση», λέει σ’ ένα από τα ηχογραφημένα αποσπάσματα. «Δεν έχει καμία ηθική αρχή. Καμία».

«Οι ρημάδες οι αναρτήσεις του στο Twitter και τα ψέματα του, ω Θεέ μου», προσθέτει.

Οι ηχογραφήσεις, συνολικής διάρκειας 15 ωρών, έγιναν μυστικά από την ανιψιά της, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ, ο μεγαλύτερος αδελφός του προέδρου, ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα, είχε προσφύγει –μάταια– στη Δικαιοσύνη για να εμποδίσει τη δημοσίευση του βιβλίου της ανιψιάς, θυγατέρας του πρωτότοκου από τα τέσσερα αδέλφια που και αυτός δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Είναι η υποκρισία πίσω από όλο αυτό. Η υποκρισία και αυτή η σκληρότητα. Ο Ντόναλντ είναι άσπλαχνος», ακούγεται να λέει η Τραμπ Μπάρι, πρώην ομοσπονδιακή δικαστής.

Διατείνεται ακόμη πως ο δισεκατομμυριούχος είχε βάλει κάποιον να περάσει αντί γι’ αυτόν τις εξετάσεις όταν πήγε στο πανεπιστήμιο, κατηγορία που περιέχεται επίσης στο βιβλίο που έγραψε η Μαίρη Τραμπ. «Μπήκε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια επειδή κάποιος άλλος πέρασε τις εξετάσεις αντί γι’ αυτόν», λέει και διαβεβαιώνει πως θυμάται ακόμη το όνομά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...