221
| twitter.com

Καναδέζα ξαναβρήκε σε ένα… καρότο δαχτυλίδι που είχε χάσει για 13 χρόνια

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2017, 13:20

Καναδέζα ξαναβρήκε σε ένα… καρότο δαχτυλίδι που είχε χάσει για 13 χρόνια

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2017, 13:20

Αφού δοκίμασε για χρόνια την απογοήτευση από την απώλεια ενός δαχτυλιδιού, μια γυναίκα αποζημιώθηκε με την τυχαία ανακάλυψή του.

Αυτό συνέβη σε μια 84χρονη από τον Καναδά, τη Μέρι Γκραμς, όταν βρήκε σε ένα από τα καρότα του κήπου της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που είχε χάσει πριν από 13 χρόνια.

Το καρότο είχε μεγαλώσει πάνω στο δαχτυλίδι και ήταν σφηνωμένο μέσα στο χώμα. Είχε χάσει το δαχτυλίδι το 2004 όταν καθάριζε τον κήπο της από τα ζιζάνια. Παρά την αναζήτηση δεν το βρήκε καθόλου.

Η απώλεια, μας λέει το BBC, την είχε απογοητεύσει τρομερά ενώ την κράτησε κρυφή από όλους και ειδικά από τον σύζυγό της που της το είχε δώσει το 1951. Πάντως το είχε αποκαλύψει στον γιο της.

Είχε φτάσει μάλιστα να αγοράσει ένα πιο φτηνό αντικατάστατο και έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα.

Το μυστικό αποκαλύφθηκε με τον καλύτερο και τον πλέον αίσιο τρόπο τη Δευτέρα όταν η νύφη της βρήκε το δαχτυλίδι στο καρότο. Την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην δώσει το καρότο στον σκύλο.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνει η κυρία Γκραμς είναι ότι κράτησε κρυφή την απώλεια από τον σύζυγό της (που, όπως λέει, μάλλον δεν την κατάλαβε κιόλας)  ο οποίος πέθανε πριν από πέντε χρόνια. Ηταν λέει πλακατζής και σίγουρα θα έβρισκε την ιστορία της απώλειας και της αντικατάστασης αρκετά αστεία.

Σίγουρα θα έβρισκε αστεία και την ανακάλυψη του καροτοδαχτυλιδιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...