359
|

«Καμμένος, ο επίμονος λασπολόγος», η «Εφ. Συν.» συνεχίζει τον ανένδοτο

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 10:54

«Καμμένος, ο επίμονος λασπολόγος», η «Εφ. Συν.» συνεχίζει τον ανένδοτο

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 10:54

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος μπορεί να έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για το πρόσφατο ενδοκυβερνητικό καβγαδάκι μεταξύ τυρού και αχλαδίου στο γεύμα συμφιλίωσης στη ΛΑΕΔ, η «Εφημερίδα των Συντακτών» όμως δεν δείχνει να ξεπερνά με την ίδια ευκολία την σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε προ ημερών εναντίον της ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ (δείτε το σχετικό tweet κάτω).

Με πρωτοσέλιδο τίτλο της «Ο επίμονος λασπολόγος» και δίπλα τη φωτογραφία του συνοφρυωμένου Πάνου Καμμένου, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα βάλλει ξανά κατά του υπουργού Αμυνας και κυβερνητικού εταίρου που -όπως καταγγέλλει- συνεχίζει λασπολογεί χωρίς να προσκομίζει ούτε μία απόδειξη που να στηρίζει τους ισχυρισμούς του σε βάρος της «ΕΦ.ΣΥΝ».

Μεταξύ άλλων, στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας σημειώνεται πως όταν ζητήθηκε από τον κ. Καμμένο να γίνει πιο συγκεκριμένος σχετικά με την καταγγελία του περί οικονομικών συμφερόντων που βρίσκονται πίσω από την «ΕΦ.ΣΥΝ», εκείνος προτίμησε να μιλήσει αόριστα περί χρηματοδοτήσεων από τον Σόρος και για εφημερίδες που χρωστούν σε… τράπεζες και Δημόσιο.

Η απάντηση της «Εφημερίδας των Συντακτών» στον Πάνο Καμμένο

Η «Εφ.Συν.» δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ δάνειο, ούτε ένα ευρώ. Ούτε τώρα, ούτε όταν ξεκίνησε. Ούτε ζήτησε, ούτε ήθελε. Και δεν χρωστάει ούτε ΕΝΑ ευρώ πουθενά. Ούτε σε ασφαλιστικά ταμεία, ούτε σε Δημόσιο, ούτε σε προμηθευτές. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πούμε; Ούτε ΕΝΑ ευρώ!

Για τον Πάνο Καμμένο τι να πω… Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Πριν από ένα μήνα η «Εφ.Συν.» έγραφε θετικά πράγματα για όσα είπε στη ΔΕΘ. Τώρα γράψαμε αρνητικά για όσα είπε στις ΗΠΑ.

Ούτε στη μία, ούτε στην άλλη περίπτωση είχαμε δεύτερες σκέψεις, ρεπορτάζ κάναμε και διατυπώναμε την άποψή μας. Τόσο απλά. Τότε του αρέσαμε, τώρα όχι.

Να αλλάξαμε μέσα σε έναν μήνα, να πήραμε δάνεια από τις τράπεζες, να χρηματιστήκαμε από τον Σόρος κ.ά., να γίναμε διεφθαρμένοι, λίγο δύσκολο…

Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όπου παρά τις δηλώσεις αλληλοστήριξης Τσίπρα – Καμμένου, δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα δεν έχουν χωνέψει τον ρόλο που πήγε να σφετεριστεί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, και προεξοφλούν το σύντομο τέλος του περίεργου αυτού γάμου με τους ΑΝΕΛ, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...