240
|

Θέατρο με… κρυφή συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου στο κέντρο της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 08:39

Θέατρο με… κρυφή συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου στο κέντρο της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 08:39

Ραντεβού που δεν ανακοινώθηκε, αλλά σε σημείο όπου δεν θα μπορούσε να είναι εντελώς κρυφό είχαν τελικά τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, στον απόηχο της αναταραχής από τις δηλώσεις του υπουργού περί plan B στο Σκοπιανό.

Όπως αποκαλύπτουν τη Δευτέρα «Τα Νέα» με το σχετικό φωτογραφικό υλικό, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και γευμάτισαν γύρω στις 3 στη Λέσχη Αξιωματικών, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, πολύ κοντά στο Μαξίμου.

Ο Πάνος Καμμένος στις 15:10 εμφανίστηκε στην είσοδο της ΛΑΕΔ για να υποδεχτεί τον Πρωθυπουργό που έφτασε μέσω της Μουρούζη τρία λεπτά αργότερα με χαλαρή διάθεση.

Το ραντεβού δεν ανακοινώθηκε ποτέ ούτε από το Μαξίμου ούτε από το Πεντάγωνο.

Τα «Νέα» προσθέτουν ότι κατά τη διάρκεια του γεύματος ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος επανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει πριν από λίγο καιρό, να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να φτάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Σήμερα το μεσημέρι θα διεξαχθεί το υπουργικό συμβούλιο στη σκιά της αντιπαράθεσης. Τυπικά το θέμα του είναι η οικονομία (έχει κατατεθεί εξάλλου και ο προϋπολογισμός στις Βρυξέλλες) αλλά και με ενδιαφέρον για τα πολιτικά μηνύματα που θα στείλει ο Πρωθυπουργός.

Και για την ιστορία, το μενού περιλάμβανε αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...