• H σκηνοθεσία της –σίγουρης αλλά μη ανακοινωθείσας ακόμη– υποψηφιότητας του Αυτιά με τη ΝΔ συνεχίζεται: Μια «συλλεκτική» σέλφι στο στούντιο του ΣΚΑΪ

    Για ακόμα μία Κυριακή ο Γιώργος Αυτιάς παρουσίασε την εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ –το τονίζουμε διότι ο συγκεκριμένος πλέον μοιάζει με τηλεοπτικό αντίστοιχο των Πυξ Λαξ που όλο αποχαιρετούν και όλο επιστρέφουν.

     

    Αυτή τη φορά, μία εβδομάδα μετά τα γλυκερά που είχε πει ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στον οικοδεσπότη του στο στούντιο δημοσιογράφο και εν όψει της υποψηφιότητάς του στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ –ένα μυστικό τόσο κοινό που εκτός από τέντωμα κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας πλέον οδηγεί σε φαιδρότητες on air–, σειρά πήρε στο πάνελ ο Θάνος Πλεύρης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, που ευχήθηκε χαμογελώντας πονηρά «να δούμε και τους υπόλοιπους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ».

     

    «Ο,τι θέλει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός» αναφώνησε ο κ. Αυτιάς και έπειτα έδωσε πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα.

     

    Μετά το διάλειμμα επέστρεψε στο στούντιο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Για πάντα μαζί» του Γιάννη Πάριου και υποδέχτηκε τους συνεχιστές της κυριακάτικης ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ, τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, οι οποίοι του είπαν ότι όλο αυτό μοιάζει με αποχαιρετισμό.

     

    Και επειδή η σκηνοθεσία της υποψηφιότητας του κ. Αυτιά έπρεπε να ολοκληρωθεί, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Δεκατιανοί» έβγαλαν και σέλφι με τον δημοσιογράφο-εν αναμονή ευρωβουλευτή και τη χαρακτήρισαν «συλλεκτική».

     

    Και έπειτα είπαν να συνοδεύσουν τη σέλφι τους με τον κ. Αυτιά με μια εξυπνάδα στο Facebook: έγραψαν «Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην… Grand Place», δηλαδή την κεντρική πλατεία των Βρυξελλών.

     

  • Αντιδράσεις: O Ζαγοράκης ως ευρωβουλευτής και μέλος της ΝΔ, αλλά υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

    Μια που μιλάμε για υποψηφιότητες στις ευρωεκλογές, να πούμε ότι πολλή συζήτηση γίνεται, στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και όχι μόνο, για την απόφαση του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη να παρουσιάσει την Κυριακή ως υποψήφιο του κόμματος τον νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

     

    O οποίος κ. Ζαγοράκης –έχει την πλάκα και την παραδοξότητά του όλο αυτό– μέχρι και το πρωί της Δευτέρας, ώρες δηλαδή μετά την παρουσίασή του στην εκδήλωση στο Caravel, ήταν στα μητρώα μελών της Νέας Δημοκρατίας και βεβαίως εκπρόσωπός της στο ευρωκοινοβούλιο…

     

    Ο ίδιος μάλιστα, σε ανάρτησή του την Κυριακή έλεγε το εξής: «Λογοδοτώ σε όσους ενέπνευσα και σε όσους μοιράστηκα να τα ίδια όνειρα με εμένα. Εγώ δεν άλλαξα είμαι ο ίδιος».

    Είναι καλά άραγε με όλο αυτό τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ;

     

    Μια ενδιαφέρουσα δήλωση έκανε η Μιλένα Αποστολάκη, βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, η οποία μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1» τη Δευτέρα είπε: «Η οποιαδήποτε υποψηφιότητα πολύ περισσότερο η υποψηφιότητα του κ. Ζαγοράκη δεν είναι μια υποψηφιότητα που είναι χαρακτηριστική και εμβληματική της πολιτικής ταυτότητας. Τα ψηφοδέλτια είναι πολυσυλλεκτικά και τα ψηφοδέλτια εν όψει μιας κρίσιμης εκλογικής μάχης υπακούουν και σε μια εκλογική στρατηγική άρα ο κ. Ζαγοράκης είναι μια υποψηφιότητα ανάμεσα σε άλλες 42».

     

    »Η ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ είναι σαφής, τη δίνουν πάρα πολλά αξιόλογα πολιτικά και κοινωνικά στελέχη. Τη δίνει ο κ. Μανιάτης, τη δίνει ο κ. Παπανδρέου, τη δίνει ο κ. Σπυρόπουλος… Είναι πολιτικά στελέχη τα οποία είναι η σφραγίδα της σοσιαλδημοκρατίας, είναι η σφραγίδα του εκπροσώπου της χώρας μας στην οικογένεια του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κόμματος. Αυτή είναι η ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ, ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα», προσέθεσε η κυρία Αποστολάκη, για να συμπληρώσει:

     

    «Ο κ. Ζαγοράκης είναι μια υποψηφιότητα στις 42 που δεν έχει να κάνει με την ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ».

     

    Ενδιαφέρουσα ήταν και η αντίδραση της Νέας Αριστεράς, που υπενθύμισε, δια του εκπροσώπου Τύπου της, ότι ο κ. Ζαγοράκης δεν είχε ψηφίσει το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, το οποίο είχε ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

     

    «Αυτό δεν λέει ίσως πολλά -πέρα από τα προφανή- για τον κ. Ζαγοράκη. Λέει όμως πολλά για το πώς αντιλαμβάνεται την πολιτική ο κ. Ανδρουλάκης», σχολίασε ο Κωστής Καρπόζηλος.

    Για τις ενστάσεις που γενικά διατύπωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγα μπορεί να πει κανείς. Για ένα κόμμα που προτείνει για υποψήφιό του για την Ευρωβουλή τον Δημήτρη Παπανώτα…

     

    Η δε ΝΔ κάποια στιγμή θα πρέπει να τον διαγράψει από τα μητρώα της, εκτός και αν δεν την ενοχλεί πια η όλη παραδοξότητα…

     

    ΥΓ. Το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Ζαγοράκης εμφανίστηκε -επιτέλους- ως «Independent», δηλαδή «ανεξάρτητος» στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ η σελίδα του στη ΝΔ είχε διαγραφεί.

  • Ο Κασσελάκης απόλαυσε την περιποίηση μακιγιέζ σε κατάστημα καλλυντικών στο Ηράκλειο

    Στα νέα του Κασσελάκη –ξεχωριστός τομέας της επικαιρότητας– να πούμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη, χαρίζοντας στην ελληνική τηλοψία και στο εγχώριο Διαδίκτυο ευχάριστες στιγμές.

     

    Για παράδειγμα, στην Ιεράπετρα ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε σε ένα τραπέζι για να μιλήσει στους πολίτες, λέγοντας ότι δεν περίμενε να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Στο δε Ηράκλειο, ο κ. Κασσελάκης αποδέχτηκε την πρόταση μιας υπαλλήλου σε κατάστημα καλλυντικών να τον μακιγιάρει, καθώς είχε λίγο «αρπάξει» από τον ήλιο στη Γαύδο, και προκαλώντας την αμηχανία του τοπικού βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη.

     

    «Δεν έμπλεξα εγώ Χάρη, εσύ έμπλεξες. Κατάλαβες;», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην αμήχανη αποστροφή του κ. Μαμουλάκη, ο οποίος, είχε τολμήσει να πει «πρόεδρε έμπλεξες».

     

    Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια της περιοδείας του στην αγορά του Ηρακλείου είχε αποδεχθεί την πρόταση της μακιγιέζ σε κατάστημα καλλυντικών να τον περιποιηθεί. Σε μια φάση γεμάτη γέλια και πειράγματα από παριστάμενους, που κατέγραφαν το στιγμιότυπο με τα κινητά τους τηλέφωνα, η μακιγιέζ «φώτισε» το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη και του έβαλε αντηλιακό, ενώ εκείνος έδειξε να απολαμβάνει την περιποίηση.

     

    Μάλιστα, ζήτησε να σταματήσουν τα πειράγματα για να συνεχίσει φρεσκαρισμένος τον πολιτικό αγώνα για την ανατροπή.




text
  • Ο Τραμπ έλεγε στην πορνοστάρ ότι του θυμίζει την κόρη του. Ούτε καν τη μάνα του


    8 Μαΐου 2024, 08:22