• Ο Τζαβάρας θέλει να γίνει ένας γαλάζιος «αντάρτης»

    Τον θυμάστε τον Κώστα Τζαβάρα, έτσι δεν είναι; Τον πρώην υπουργό και βετεράνο βουλευτή Ηλείας της ΝΔ, ο οποίος πριν από κάποιο καιρό είχε απειλήσει (ή υποσχεθεί, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς) ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, διαμαρτυρόμενος για το κλείσιμο πανεπιστημιακών σχολών στην εκλογική του περιφέρεια;

     

    Αυτός λοιπόν ο κ. Τζαβάρας ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα το εξής:

     

    «Eύχομαι σε όλες και όλους τους συμπολίτες μου Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά με υγεία. Το 2023 ας γίνει η χρονιά της ελπίδας και της αναδημιουργίας μετά το οριστικό τέλος των αλλεπάλληλων κρίσεων που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα. Το νέο έτος να σημάνει την απαρχή μιας νέας πορείας για την Ηλεία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που επιτέλους θα σταματήσει ο παραγκωνισμός και η απομόνωσή τους και θα αναγνωριστούν τα ακαταμάχητα φυσικά, ιστορικά και αναπτυξιακά πλεονεκτήματά τους ως βάση για την οικοδόμηση μιας καλύτερης ζωής».

     

    Αυτές οι ευχές ερμηνεύτηκαν από μελετητές του «πολιτικού φαινομένου Τζαβάρας» ως απόφασή του όντως να μην είναι υποψήφιος βουλευτής αλλά να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ως «αντάρτης» στον εκλεγμένο υπό τη σημαία της ΝΔ Νεκτάριο Φαρμάκη.

     

    Εγραψε το «Θεωρείο» της «Καθημερινής»:

     

    «Πλώρη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας –τουλάχιστον στα λόγια– φαίνεται πως έχει βάλει ο Κώστας Τζαβάρας. Ο πολύπειρος πρώην υπουργός ξάφνιασε αρκετούς με τις χριστουγεννιάτικες ευχές του, γράφοντας πως το 2023 θα σημάνει “την απαρχή μιας νέας πορείας για την Ηλεία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας”. Στην εκλογική του περιφέρεια θεωρείται πολύ πιθανό ότι ο νυν βουλευτής θα κατέβει ως “αντάρτης” απέναντι στον Νεκτάριο Φαρμάκη, ο οποίος έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη».

  • Ο Ανδρέας Λοβέρδος έσωσε ένα σκυλάκι από τον δρόμο

    O Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αγαπάει πολύ τα σκυλιά. Εχει δύο και πρόσφατα έσωσε ένα τρίτο από τον δρόμο. Ομως δεν μπορεί να το κρατήσει και αυτό.

     

    Ετσι, ενημέρωσε τους ακολούθους του στα social media ότι αναζητεί κάποιον να αναλάβει τη φροντίδα του. «Το μόνο που θα σας προσφέρει είναι αγάπη. Το εγγυώμαι», έγραψε και μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και έναν τηλεφωνικό αριθμό για τους ενδιαφερόμενους.

  • Η Μαρία Σπυράκη βρήκε το φλουρί και το γνωστοποίησε με αυτή τη φωτογραφία!

    Οφείλει κανείς να αναγνωρίσει ότι η Μαρία Σπυράκη, η ευρωβουλευτής που πρόσφατα τέθηκε εκτός ΝΔ λόγω της εμπλοκής της σε μια υπόθεση που ερευνά ο γενικός εισαγγελέας της Ευρώπης, δεν χάνει το κέφι της.

     

    Δηλαδή για μια φιλόδοξο πολιτικό που ήθελε να πρωταγωνιστήσει και στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά είδε την υποψηφιότητά της στην Α’ Θεσσαλονίκης να ακυρώνεται, το να αναρτά μια τέτοια φωτογραφία επειδή κέρδισε το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα θέλει μια κάποια γενναιότητα και σίγουρα δόση αυτοσαρκασμού.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Maria Spyraki (@mariaspyrakieu)

  • Ο Βασίλειος Κωστέτσος αποκάλυψε ότι θα κατεβεί υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές

    Ένας άλλος όμως παράγοντας της δημόσιας σφαίρας δεν έχει τέτοια προβλήματα —είναι έτοιμος να κατέβει στην πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής.

     

    Πρόκειται για τον σχεδιαστή μόδας Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του Star, «Breakfast @Star», είπε ότι για το 2023 «ετοιμάζω το να ενταχθώ στην πολιτική».

     

    «Έχω βγάλει στην ζωή μου και την καριέρα μου τα λεφτά που ήθελα, οπότε δεν βλέπω την πολιτική, όπως την βλέπουν αρκετοί άλλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας ότι είναι πιο ώριμος από ποτέ για ένα τέτοιο βήμα, για τη συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές και όχι στις αυτοδιοικητικές, όπως ρωτήθηκε.

     

    «Θέλω να κάνω πράγματα για τον τόπο μου, για την Ελλάδα» πρόσθεσε, χωρίς όμως να κάνει ξεκάθαρο με ποιο κόμμα κατεβαίνει υποψήφιος.

     

    Στο Κολωνάκι πάντως, λένε ότι ο κ. Κωστέτσος, έχει δεχτεί πρόταση από κόμμα εξουσίας και απλώς διστάζει να πει το «ναι», φοβούμενος μην η επιλογή του ξενίσει την πελατεία του.




text
  • Ποια γρίπη των πτηνών; Μην είστε κότες


    6 Μαΐου 2024, 18:24