• Η Νόνη Δούνια με κίτρινα και μπλε στη Βουλή για την ομιλία Ζελένσκι

    Στη Βουλή όλα ήταν έτοιμα από νωρίς την Πέμπτη για την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, παρά το μποϊκοτάζ που είχαν ανακοινώσει το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25.

     

    Υπήρχαν οθόνες που θα έδειχναν τον ουκρανό πρόεδρο τόσο πάνω από το προεδρείο όσο και απέναντί του για να βλέπουν όλοι, όσοι τουλάχιστον θα παρίσταντο στην ιστορική αυτή συνεδρίαση.

    Το ένα δέκατο της Εθνικής Αντιπροσωπείας μπορεί να απουσίαζε, αλλά από νωρίς στα βουλευτικά έδρανα είχε πάρει τη θέση της μια θαυμάσια φιγούρα: η βουλευτής Α’ Πειραιώς της ΝΔ Νόνη Δούνια, η οποία, ως πρώην μοντέλο, έδειξε και το πώς μπορεί να στείλει μήνυμα με την εμφάνισή της.

     

    Η κυρία Δούνια εμφανίστηκε με ένα κίτρινο παντελόνι και ένα μπλε σακάκι, ντύθηκε δηλαδή στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.

  • Η πρώτη αντιπαράθεση Ανδρουλάκη - Κατρίνη

    Δεν είναι όλα τόσα ρόδινα στο Κίνημα Αλλαγής και φαίνεται ότι δεν του έχουν βγει όλες οι επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος συνεχίζει καθώς φαίνεται να πληρώνει το γεγονός ότι δεν είναι βουλευτής.

     

    Ετσι, ο Μιχάλης Κατρίνης, βουλευτής Ηλείας και επικεφαλής της ΚΟ, αποτελεί μεν έναν κάποιον συμβολισμό για ανανέωση της παράταξης –υπό αυτό το πρίσμα τον προτίμησε και τον προώθησε ο κ. Ανδρουλάκης αντί του βετεράνου Κώστα Σκανδαλίδη– αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και αυτός τις τριβές του με τον νέο αρχηγό.

     

    Οι δυο τους, φίλοι κατά τα άλλα, είχαν την πρώτη τους αντιπαράθεση όπως έγραψε η «Καθημερινή» στη στήλη «Θεωρείο»:

     

    «Η πρώτη εσωκομματική κόντρα Ανδρουλάκη – Κατρίνη είναι γεγονός και εξελίσσεται στην εκλογική περιφέρεια του δευτέρου, την Ηλεία. Η κεντρική επιλογή του ΚΙΝΑΛ για τη θέση του γραμματέα της νομαρχιακής ενόψει των εσωκομματικών εκλογών είναι ο Σταύρος Δανιηλίδης, με την οποία όμως ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος φαίνεται να μη συμφωνεί, εξ ου και κινείται προς τη στήριξη άλλης υποψηφιότητας».

  • Ο Αδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε τον γιο του, που άνοιξε το Φόρουμ των Δελφών μιλώντας στα αρχαία ελληνικά

     

    Θέλει μια κάποια τόλμη να είσαι στην Ελλάδα πολιτικός και να τοποθετείς το παιδί σου στην πολιτική σφαίρα, αλλά ήταν για καλό –ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, ούτε την παρόρμηση να παρουσιάσει τον γιο του Αναστάσιο-Αλκαίο μέσω Twitter.

     

    Η αφορμή ήταν η τελετή έναρξης του 7ου Φόρουμ των Δελφών που έγινε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

     

    Στο πλαίσιο της τελετής, μια ομάδα παιδιών –τα οποία, μαντέψτε, ήταν από την Ελληνική Αγωγή– εκφώνησε στα αρχαία ελληνικά τα Δελφικά Παραγγέλματα μπροστά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μέλη της κυβέρνησης.

     

    Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής, του φορέα που έχει ιδρύσει ο υπουργός Ανάπτυξης, ήταν και ο γιος του.

     




text
  • Και ο Ραγκούσης ανησυχεί για νοθεία στις εκλογές. Ε, ναι, όταν δεν βρίσκεις τη ψήφο σου…


    28 Μαρτίου 2024, 15:51