313
Η Σάρον Στόουν στο γκαλά του ιδρύματος  Women's Cancer Research Fund στις 16 Μαρτίου: αν και χοντρά χαμένη λόγω των αποταμιεύσεών της στη Silicon Valley Bank, προσέφερε τον οβολό της υπέρ του αντικαρκινικού αγώνα | EPA/ETIENNE LAURENT

Η Σάρον Στόουν έκλαψε δημοσίως τα δολάρια που έχασε με το κραχ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2023, 19:54
Η Σάρον Στόουν στο γκαλά του ιδρύματος  Women's Cancer Research Fund στις 16 Μαρτίου: αν και χοντρά χαμένη λόγω των αποταμιεύσεών της στη Silicon Valley Bank, προσέφερε τον οβολό της υπέρ του αντικαρκινικού αγώνα
|EPA/ETIENNE LAURENT

Η Σάρον Στόουν έκλαψε δημοσίως τα δολάρια που έχασε με το κραχ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2023, 19:54

Η δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάρον Στόουν, 65 Μαΐων σήμερα αλλά αλησμόνητη ψυχοπαθής δολοφόνος του φιλμ «Βασικό ένστικτο» χάρις στην επίμαχη σκηνή με το αποκαλυπτικό σταυροπόδι, εξεφώνησε συγκινητικό λόγο σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Μπέβερλι Χιλς.

Εκεί πήγε με σκοπό να παραλάβει «βραβείο θάρρους» για τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού και για να εξιστορήσει τα του θανάτου του αδελφού της, ωστόσο και για να καταθέσει η ίδια επιταγή υπέρ αντικαρκινικού ιδρύματος – και μπράβο της.

Στο πλαίσιο της ομιλίας της, κλαίγοντας μάλιστα, είπε ότι έχασε τα μισά από τα χρήματά της εξαιτίας του τραπεζικού συστήματος. Προφανώς αναφέρθηκε στο «κανόνι» της Silicon Valley Bank, έγραψε η Corriere della Sera. «Δεν είναι εύκολες οι στιγμές για κανέναν από εμάς» είπε η Στόουν.

Τα κλάματα της ντίβας ανέβλυσαν στα μάτια της απροσποίητα μόλις παρέλαβε το Courage Award, κατά τη διάρκεια του εράνου του ιδρύματος Women’s Cancer Research Fund. Είπε ότι χρειάστηκε θάρρος από πλευράς της όχι μόνο για να μιλήσει για την αρρώστια της, αλλά και για να κάνει τη δωρεά λίγες ημέρες μετά το τραπεζικό κραχ.

«Είμαι άσχετη, δεν γνωρίζω τα τεχνικά θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα. Ομως μπορώ να υπογράψω μια κ@λοεπιταγή… Και αυτή τη στιγμή κάνω κάτι που απαιτεί θάρρος, διότι γνωρίζω τι συμβαίνει. Εχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό… πράγμα».

Είναι πολλοί οι χαμένοι

Σε ό,τι αφορά άλλα γνωστά πρόσωπα που έχασαν κεφάλαια με το τραπεζικό φαλιμέντο στις ΗΠΑ, αποκαλύφθηκε ότι ζημίες υπέστησαν και τρία οινοποιεία ιδιοκτησίας του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ αλλά προφανώς και ο ίδιος, αφού διατηρούσε προσωπικούς λογαριασμούς στην τράπεζα – «εδώ και χρόνια» σύμφωνα με τον δημοσιογραφικό οργανισμό The Intercept.

O γνωστός επενδυτής Κέβιν Ο’Λίρι παραδέχτηκε σε εμφάνισή του στο Fox News ότι «πολλές εταιρείες» μετοχές των οποίων κατέχει είχαν καταθέσεις στη Silicon Valley Bank. Μεταξύ αυτών των εταιρειών περιλαμβάνεται και η Circle, η οποία είχε καταθέσεις 3 δισ. δολαρίων στην πτωχεύσασα τράπεζα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...