357
Ο Ρούπερτ Μέρντοκ δίπλα στην Αν Λέσλεϊ Σμιθ. Μαζί θα οδηγηθούν στην εκκλησία το καλοκαίρι | CreativeProtagon/Facebook

Ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοκ παντρεύεται στα 92 του για πέμπτη φορά

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2023, 18:54
Ο Ρούπερτ Μέρντοκ δίπλα στην Αν Λέσλεϊ Σμιθ. Μαζί θα οδηγηθούν στην εκκλησία το καλοκαίρι
|CreativeProtagon/Facebook

Ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοκ παντρεύεται στα 92 του για πέμπτη φορά

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2023, 18:54

Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοκ, του οποίου η αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης εκτείνεται σε όλο τον κόσμο, αρραβωνιάστηκε για πέμπτη φορά σε ηλικία 92 ετών, όπως ανακοίνωσε μέσω μίας από τις εφημερίδες του, της New York Post.

«Ήμουν πολύ νευρικός. Φοβόμουν να ερωτευτώ – αλλά ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά. Καλύτερα. Είμαι χαρούμενος», είπε ο Μέρντοκ για τη νέα του αρραβωνιαστικιά, Αν Λέσλεϊ Σμιθ, 66 ετών, της οποίας ο εκλιπών σύζυγος ήταν ο Τσέστερ Σμιθ, τραγουδιστής της κάντρι.

Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί το καλοκαίρι. «Ανυπομονούμε και οι δύο να περάσουμε το δεύτερο μισό της ζωής μας μαζί», είπε ο Μέρντοκ, σύμφωνα με τον Guardian.

Αυτός θα είναι ο πέμπτος κατά σειρά γάμος του μεγιστάνα των μίντια – του οποίου η αυτοκρατορία περιλαμβάνει το συντηρητικό αμερικανικό κανάλι Fox News αλλά και τη βρετανική Sun – το πιο ισχυρό συντηρητικό ταμπλόιντ στη χώρα.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε έξι μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους και λιγότερο από ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του Μέρντοκ με την τέταρτη σύζυγό του και πρώην σούπερ μόντελ, Τζέρι Χολ.

Η Σμιθ είπε στη New York Post: «Είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια. Όπως ο Ρούπερτ, ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας. Εργάστηκε για τοπικές εφημερίδες, ανέπτυξε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και βοήθησε στην προώθηση της Univision. Οπότε μιλάω τη γλώσσα του Ρούπερτ. Μοιραζόμαστε τις ίδιες πεποιθήσεις».

«Για εμάς είναι ένα δώρο από τον Θεό» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι θα περάσει τον χρόνο του μεταξύ Καλιφόρνιας, Βρετανίας, Μοντάνα και Νέας Υόρκης, ανέφερε η εφημερίδα.

Ο Μέρντοκ συνάντησε την αρραβωνιαστικιά του τον Σεπτέμβριο του 2022 σε μια εκδήλωση 200 ατόμων που πραγματοποιήθηκε σε αμπελώνα  του Μπελ Ερ στην Καλιφόρνια.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, το 2017, η Σμιθ είχε δηλώσει πώς ήταν μοντέλο, τραγουδοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος.

Έχει παντρευτεί δύο φορές, πρώτα με έναν γόνο οικογένειας των ιδιοκτητών σιδηροδρόμων και αργότερα με τον Τσέστερ Σμιθ, ο οποίος είχε ιδρύσει τον ισπανικό τηλεοπτικό γίγαντα Univision.

«Εχω υπάρξει πλούσια και έχω υπάρξει φτωχή, ξανά πλούσια και μετά πάλι φτωχή» είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...