352
Aπολαμβάνει να στροβιλίζεται λίγο πριν καταλήξει στην αγκαλιά του «Αφεντικού» | youtube

Η γυναίκα που βυθίστηκε στην αγκαλιά του Μπρους Σπρίνγκστιν

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2016, 09:50
Aπολαμβάνει να στροβιλίζεται λίγο πριν καταλήξει στην αγκαλιά του «Αφεντικού»
|youtube

Η γυναίκα που βυθίστηκε στην αγκαλιά του Μπρους Σπρίνγκστιν

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2016, 09:50

Τι φαντασιώνονταν τα κορίτσια στη δεκαετία του ’80; Πώς θα βρεθούν στη συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν και αυτός, την ώρα που θα τραγουδούσε με αυτή την βραχνή υφαιστειώδη φωνή το «Dancing in the Dark» θα τους έκανε ένα νεύμα να ανέβουν στη σκηνή και να χορέψουν μαζί του. Όπως είχε κάνει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, όπως έκανε σε κάθε συναυλία του –ναι και σε αυτήν της Αθήνας.

Η τελευταία τυχερή που έζησε την εμπειρία, μέσα στα μπράτσα του 66χρονου θρυλικού ρόκερ ήταν η Jeanne από τη Μινεσότα στις 29 Φεβρουαρίου. Ανέβηκε στη σκηνή, χόρεψε μαζί του και βυθίστηκε στην αγκαλιά του. Και καμία από τις γυναίκες που παρακολουθούσαν τη συναυλία δεν την ζήλεψαν. Βλέπετε η Jeanne Heintz είναι 91 ετών.

Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που γεύεται αυτή την εμπειρία αφού το «Αφεντικό» όπως αποκαλούν τον Μπρους οι ανά τη γη θαυμαστές του, την είχε ανεβάσει ξανά στη σκηνή το 2009, αφού η Jeanne έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 100 συναυλίες του.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί βλέπουμε ότι αν και πολλές νέες θαυμάστριες χορεύουν μπροστά του προσπαθώντας να αποσπάσουν την προσοχή του, αυτός κοιτάζει στο βάθος, κατεβαίνει και εμφανίζεται μετά με την υπέροχη Τζίνι να λικνίζονται. Της δίνει το χέρι, κάνει μια περιστροφή και καταλήγει στην αγκαλιά του ενώ το κοινό παραληρεί. H κόρη της Jeanne, η Jackie είπε στους δημοσιογράφους πως αυτή ήταν μάλλον η τελευταία φορά που η μητέρα της είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά μια συναυλία του «Αφεντικού».

chrisr_1456854117_Jeanne Heintz

 

Ο Σπρίνγκστιν πραγματοποιεί από τις 16 Ιανουαρίου παγκόσμια περιοδεία με τίτλο «The River Tour 2016. Τα live του διαρκούν σχεδόν δυόμιση ώρες και από την σκηνή παρελαύνουν περισσότερες από 30 κορυφαίες του επιτυχίες (από το «The River», «Hungry heart», το «Two Hearts» και τα «Because the Night», «Brilliant Disguise», «Thunder road» μέχρι τα «Born to Run» και  «Bobby Jean»). Του αρέσει να ξεκινά τις συναυλίες με το «Meet Me in the City».

Oι χιλιάδες φανατικοί θαυμαστές του Μπρους Σπρίνγκστιν κυριολεκτικά προσεύχονται να συμπεριλάβει και την Ελλάδα στην περιοδεία του. Και η αλήθεια είναι πως υπήρξαν φήμες πως έγιναν σχετικές προσπάθειες, αλλά φαίνεται πως δεν ευοδόθηκαν…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...