161
|

Η φωτογραφία-έκπληξη του Κώστα Μπακογιάννη για τα γενέθλια του γιου του

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2018, 09:33

Η φωτογραφία-έκπληξη του Κώστα Μπακογιάννη για τα γενέθλια του γιου του

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2018, 09:33

Ενας Περιφερειάρχης με ένα λούτρινο μέσα σε παιδικό πάρκο; Γιατί όχι; Ο Κώστας Μπακογιάννης γιόρτασε (διαδικτυακά) τα γενέθλια του γιου του, Δήμου, με μια σπάνια για πολιτικό φωτογραφία: ο ίδιος μπήκε στο πάρκο του παιδιού για να παίξει μαζί του και ανήρτησε την όλη σκηνή στο Facebook.

Σε όρους πολιτικής επικοινωνίας βέβαια, όλα διαβάζονται και διαφορετικά καθώς ο κ. Μπακογιάννης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ετοιμάζεται να κάνει ένα άλμα στην πολιτική του καριέρα και από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας.

Αναρτώντας μια τέτοια υπέροχη φωτογραφία οικογενειακής ευτυχίας σε ένα δημόσιο λογαριασμό στα social media με δεκάδες χιλιάδες followers, ο κ. Μπακογιάννης φιλοτεχνεί το προφίλ του μπαμπά της διπλανής πόρτας. Σε κάθε περίπτωση δείχνει να το έχει.

Μέχρι στιγμής εξάλλου η μητέρα του εορτάζοντος Σία Κοσιώνη δεν έχει αναρτήσει κάτι για τα γενέθλια του μικρού Δήμου. Πριν από έναν μήνα, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, είχε κάνει μια ανάρτηση για τα βαφτίσια.

View this post on Instagram

Το τρενάκι της ζωής του ξεκίνησε πριν 11 μήνες. Το Σάββατο εκανε στάση στον πρώτο του σημαντικό σταθμό. Και το ταξίδι συνεχίζεται… Να εχεις μια όμορφη, φωτεινή, ελεύθερη ζωή Δημούλη μας! #christening #baby #son #happiness #family #love #alwaystogether

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...