435
Μέσι, Σουάρες και Αλμπα προπονούνται στο γήπεδο του Ολυμπιακού | ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Η Μπάρτσα στην Ελλάδα με Ζορμπά και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 13:02
Μέσι, Σουάρες και Αλμπα προπονούνται στο γήπεδο του Ολυμπιακού
|ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Η Μπάρτσα στην Ελλάδα με Ζορμπά και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 13:02

Εντάξει, ο αγώνας Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα ξεκινά το βράδυ της Τρίτης (9:45). Οταν πρόκειται για την Μπαρτσελόνα όμως, το χρονικό της είδησης ξεκινά από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι, ο Λουίς Σουάρες και η παρέα τους πάτησαν το πόδι τους στην χώρα μας. Και αυτό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν το αεροπλάνο της ομάδας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ακολούθησε το ταξίδι για το ξενοδοχείο Χίλτον όπου έμεινε η ομάδα. Οπως είναι φυσικό, το πούλμαν της ομάδας περίμενε πλήθος κόσμου που θέλησε να αποθεώσει τους αστέρες της ισπανικής ομάδας. Οι άνδρες της ασφάλειας όμως επέδειξαν υπερβάλλον ζήλο και δεν άφησαν κανέναν να πλησιάσει τους παίκτες που μπήκαν βιαστικά στο ξενοδοχείο. Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν ότι τα αυστηρά μέτρα ασφάλειας συνδέονται με τις απειλές του ISIS κυρίως κατά του Μέσι.

1784895
Ο Βαλβέρδε εμφανώς χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα

Μετά το ξενοδοχείο, η ομάδα μετέβη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους. Εκεί, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την ευκαιρία να δει γνώριμα πρόσωπα αλλά και να θυμηθεί την εποχή που προπονούσε τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της Μπάρτσα είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κωνσταντίνινο Καραπαπά πριν από τη συνέντευξη Τύπου, ενώ στη συνέχεια, πριν από την προπόνηση, έβγαλε φωτογραφία τις εξέδρες του γηπέδου.

1784862
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα χαιρετά φίλους και γνωστούς στο γήπεδο του Ολυμπιακού

Απ’ την πλευρά τους, οι παίκτες της «Μπάρτσα» γνώρισαν την αποθέωση και στο γήπεδο, ενώ πριν βγουν για προπόνηση, οι Λουίς Σουάρες, Λιονέλ Μέσι και Ζόρντι Αλμπα έδειξαν να εντυπωσιάζονται από την τοιχογραφία του Γιαγιά Τουρέ που κοσμεί τη φυσούνα του φαληρικού γηπέδου.

Ολα τα παραπάνω παρουσιάζονται στο βίντεο που δημοσίευσε η Μπαρτσελόνα που «έντυσε» τις πρώτες ώρες των ποδοσφαιριστών της στην Ελλάδα με τους ήχους του Ζορμπά. Το συγκεκριμένο βίντεο πάντως προδίδει και το κορέο που θα ετοιμάσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Από τις εικόνες που κυκλοφορούν μέσω διάφορων φωτογραφιών αλλά και του συγκεκριμένου βίντεο φαίνεται ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο λευκά και κόκκινα χαρτόνια. Στο ένα πέταλο (19-25) θα σχηματιστεί το 7 ενώ στο πέταλο της Θύρας 7 θα σχηματιστεί το 1925 (έτος ιδρύσεως του συλλόγου) ενώ ανάμεσα από το 19 και το 25 θα υπάρχει ο δαφνοστεφανομένος έφηβος. Στο κέντρο, απέναντι από τις σουίτες θα αναγράφεται το σύνθημα «We rule this land» όπου δεξιά και αριστερά υπάρχουν δύο δάφνες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...