335
|

H Τζένιφερ Λόρενς περνά από ανιχνευτή ψεύδους

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2018, 19:51

H Τζένιφερ Λόρενς περνά από ανιχνευτή ψεύδους

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2018, 19:51

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση της βιομηχανίας του θεάματος. Πανέμορφη κι όμως αντισυμβατική, ταλαντούχα αλλά πάντα έτοιμη να τσαλακώσει τον εαυτό της, επιτυχημένη αλλά κι αθυρόστομη, λαμπερή αλλά και γήινη, ανθρώπινη.

«Μου αρέσει όπως φαίνομαι. Αρρωσταίνω πραγματικά με όλες αυτές τις ηθοποιούς που μοιάζουν με πουλάκια. Προτιμώ να δείχνω παχουλή στην οθόνη και να είμαι σαν κανονικός άνθρωπος στην πραγματική ζωή, παρά να δείχνω υπέροχη στην οθόνη και να μοιάζω με σκιάχτρο στην πραγματική ζωή», έχει πει για τις συναδέλφους της, για να συμπληρώσει: «Δείχνεις όπως δείχνεις. Τι θα κάνεις; Θα λιμοκτονείς σε όλη σου τη ζωή απλώς για να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους; Αυτό είναι ηλίθιο».

«Μια ημέρα μπορεί να γίνω και εγώ μαλακισμένη. Αλλά από την άλλη, υπάρχουν ήδη πολλές και πολλοί εκεί έξω», έχει συμπληρώσει.

GettyImages-927258794
Τρελοκόριτσο. Με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, η Λόρενς πηδάει τα καθίσματα στο Dolby Theater, στο περιθώριο της τελετής των 90ων Οσκαρ, προκειμένου να σπεύσει στο πάρτι (Reuters)

«Δεν θέλεις η σχέση σου να είναι στον Τύπο, αλλά την ίδια στιγμή, και αυτή είναι μόνο μια θεωρία, όσο πιο πολύ προσπαθείς να την κρατήσεις μυστική, τόσο περισσότερο τα μέσα προσπαθούν να την ανακαλύψουν» έχει σχολιάσει για την προσωπική της ζωή. Για να προσθέσει: «Αυτό που χρειάζομαι είναι μια σχέση με κάποιον για να βλέπω μαζί του τηλεόραση».

Ετσι, μια συνέντευξη με τον Οσκαρική Λόρενς είναι ό,τι χρειάζεται ένα μέσο. Ιδίως αν διασφαλίσει ότι η 27χρονη ηθοποιός θα πει αλήθειες. Και αυτό έκανε το Vanity Fair. Εβαλε τη Λόρενς να μιλήσει έχοντας ενσωματώσει επάνω της έναν ανιχνευτή ψεύδους.

Είναι ένα πείραμα. Η Λόρενς δείχνει νευρική καθ’όλη τη διαδικασία και παραδέχεται ότι νιώθει σαν να τη μισούν όλοι.

Απαντά σε αρκετές ερωτήσεις πολλές από τις οποίες είναι εντελώς προσωπικές. Αν δίνει λίγα λεφτά σε πουρμπουάρ, αν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της, αν θα ήθελε να παντρευτεί, αν θα έβγαινε με κάποιον που είναι πιο παχύς απ’ αυτήν, αν έχει γνωρίσει κάποιον μέσα από εφαρμογή γνωριμιών, αν ξέρει κάποιους από τους Ιλουμινάτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...