222
«Oσο είμαι εν ενεργεία αθλήτρια, κάνοντας πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, δε θα με δείτε ποτέ στο συγκεκριμένο ή αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης», ξεκαθαρίζει η ολυμπιονίκης της σκοποβολής | Facebook

H Αννα Κορακάκη απαντά για το «Survivor»

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2017, 17:44
«Oσο είμαι εν ενεργεία αθλήτρια, κάνοντας πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, δε θα με δείτε ποτέ στο συγκεκριμένο ή αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης», ξεκαθαρίζει η ολυμπιονίκης της σκοποβολής
|Facebook

H Αννα Κορακάκη απαντά για το «Survivor»

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2017, 17:44

Σε δημόσια τοποθέτηση μέσω του λογαριασμού της στο Facebook υποχρεώθηκε η ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Αννα Κορακάκη, μετά τις διαστάσεις που πήρε η φημολογία περί συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor ΙΙ.

Είχε προηγηθεί σειρά δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία η πρωταθλήτρια ήταν σε προχωρημένες επαφές με στελέχη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, προκείμενου να «κλείσει» η συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς εκπομπής.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Αννα Κορακάκη μιλά για «θύελλα αναπαραγωγής του θέματος, χωρίς προηγούμενο», ενώ διαψεύδει σχετικό άρθρο του «Ελεύθερου Τύπου» (από το οποίο ξεκίνησε η αναπαραγωγή της «είδησης») στο οποίο γινόταν λόγος για συνάντησή της με τη διευθύντρια προγράμματος του καναλιού στην Αθήνα -παρουσία του προπονητή της- καθώς και για πρόταση να συμμετάσχει στο ρεάλιτι επιβίωσης που υποτίθεται ότι εξέταζε σοβαρά.

23826203_687350508134123_4356511813287259875_o

«Διαψεύδω κατηγορηματικά, όχι μόνο τη συμμετοχή μου σε αυτό, αλλά και το ότι μου έχει γίνει καν πρόταση. Ποτέ μέχρι σήμερα, έμμεσα ή άμεσα, επίσημα ή ανεπίσημα, δεν μου έγινε πρόταση επ’ αυτού, από κανένα. Φυσικά, όλο αυτό αναπαράγεται αδιάκοπα, χωρίς κανείς να σκεφτεί να διασταυρώσει αυτή την  είδηση με την άμεσα εμπλεκόμενη· εμένα», τονίζει η ολυμπιονίκης της σκοποβολής και κλείνει το θέμα ξεκαθαρίζοντας ότι «όσο είμαι εν ενεργεία αθλήτρια, κάνοντας πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, δε θα με δείτε ποτέ στο συγκεκριμένο ή αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης».

Τις τελευταίες μέρες ένα θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και οφείλω για ακόμη μία φορά να υπερασπιστώ τον τίτλο και…

Geplaatst door Anna Korakaki op Dinsdag 5 december 2017

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...