266
Τα δέματα με την ηρωίνη που εντοπίστηκαν στους τοίχους της ταβέρνας | Ελληνική Αστυνομία

Η ταβέρνα στα Καλύβια δεν είχε μόνο κοψίδια – Νέα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2017, 15:14
Τα δέματα με την ηρωίνη που εντοπίστηκαν στους τοίχους της ταβέρνας
|Ελληνική Αστυνομία

Η ταβέρνα στα Καλύβια δεν είχε μόνο κοψίδια – Νέα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2017, 15:14

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τον εντοπισμό των 135 κιλών κοκαΐνης στην πολυτελή «καβάντζα» της Βάρκιζας, μετά από μεθοδική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, αυτή τη φορά σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε ασφαλισμένο αποθηκευτικό χώρο καθώς και σε ειδικά διαμορφωμένη εσοχή – κρύπτη στην τοιχοποιΐα της ταβέρνας, βρέθηκαν περισσότερα από 28 κιλά ηρωίνης, διάφορα χρηματικά ποσά, ζυγαριές ακριβείας, ουσίες και μέσα νόθευσης κ.α.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν  δύο αλλοδαποί 32 και 34 ετών -μεταξύ των οποίων ο ένας (ο 32χρονος) φέρεται να είναι ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης- και μία Ελληνίδα 29 ετών.

05122017gadthnark00405122017gadthnark003

Ειδικότερα, από χώρους του καταστήματος κατασχέθηκαν 59 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 28 κιλών και 708,5 γραμμαρίων, δέμα με άγνωστη ουσία καθώς και ένα μπουκάλι με υγρό που χρησιμοποιούνται  για τη νόθευση – πρόσμιξη ποσοτήτων ηρωίνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και διάφορα άλλα αντικείμενα, σακούλες, σπάτουλες με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης, ξύλινο κυτίο – καλούπι, κ.α. που χρησιμοποιούνταν για την επανατυποποίηση – συσκευασία των ποσοτήτων ηρωίνης, μετά την πρόσμιξή τους με άλλες ουσίες (φωτογραφίες από το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. πάνω και κάτω αντίστοιχα).

05122017gadthnark002

Επίσης, σε σπίτι όπου διέμεναν ο 32χρονος με την 29χρονη, βρέθηκαν δέματα με ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και 4.600 ευρώ -ποσό προερχόμενο από την εμπορία τους.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Αθηνών για διεύθυνση και συμμετοχή, αντίστοιχα, σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες αναμένετο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...