366
Οι επίμαχες φωτογραφίες όπου εντοπίζεται η κούραση στα μάτια της Κέιτ Μίντλετον | Daily Mail

Guardian vs Daily Mail για τα μάτια της Κέιτ

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2015, 18:36
Οι επίμαχες φωτογραφίες όπου εντοπίζεται η κούραση στα μάτια της Κέιτ Μίντλετον
|Daily Mail

Guardian vs Daily Mail για τα μάτια της Κέιτ

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2015, 18:36

Το ερώτημα  απασχολεί το βρετανικό και όχι μόνο κοινό: μια γυναίκα, δυναμική και με προσωπικότητα, όπως η δούκισσα, αλλά και μητέρα πλέον με πολλές υποχρεώσεις θα πρέπει να κυκλοφορεί πάντα έτοιμη για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης; Αφορμή για να ξεσπάσει αυτό το ντιμπέιτ, ήταν το πρωτοσέλιδο της Daily Mail με τις εικόνες μιας εξουθενωμένης Κέιτ.

Είναι φυσικά γνωστό σε όλους ότι η πριγκίπισσα καθορίζει σήμερα τη μόδα, ό,τι φοράει γίνεται ανάρπαστο μέσα σε λίγες ώρες και οι σχεδιαστές παρακαλούν να επιλέξει μία δημιουργία τους. Ισως είναι ικανή ακόμη και να επιβάλει ένα άλλο λουκ για μητέρες που βγαίνουν βιαστικά στην αγορά…

Προς το παρόν, η Daily Mail δεν είχε αυτή την πρόθεση. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε δείχνουν την Κέιτ να κάνει τα ψώνια για τις γιορτές, με τα μαλλιά της μαζεμένα σε έναν απλό κότσο και αμακιγιάριστη. Κι από κει άρχισαν οι δηλητηριώδες ατάκες. «Η Δούκισσα έχει ανάγκη από ξεκούραση», «Δείχνει πιο κοντά στα 40 αντί τα 30»…

Στο πρωτοσέλιδο ένα κοντινό στο πρόσωπο της Κέιτ, συνοδευόταν από τον τίτλο: «Νιώθοντας την πίεση των Χριστουγέννων, είσαι η Κέιτ;»

Η Guardian βγήκε να υπερασπιστεί την Κέιτ, χαρακτηρίζοντας επιεικώς το δημοσίευμα της Daily Mail ως ένα από τα πιο γελοία και παιδαριώδη κομμάτια της δημοσιογραφίας, πιο χαμηλά και από το επίπεδο του βασιλικού ρεπορτάζ. Ούτε λίγο ούτε πολύ ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Αλλά πέρα από τα σχόλια για την εμφάνιση η Daily Mail, ακολουθώντας την τακτική των δημοσιογράφων μόδας, δείχνει σε ξεχωριστό σημείο το παλτό που φορούσε η Δούκισσα στην έξοδό της, αναγράφοντας δίπλα την τιμή (325 λίρες) και προσκαλώντας όσους θέλουν να ακολουθήσουν τον «κομψό τρόπο της Κέιτ», να κάνουν κλικ για να παραγγείλουν. Προτείνει μάλιστα και πιο φθηνές παρόμοιες λύσεις.

Ολα αυτά, αφού νωρίτερα υποκλίνεται στην κομψότητα και τις σικ επιλογές της Μίντλετον, που έτσι κι αλλιώς έχουν γίνει στιλιστικές εντολές για τους φαν της και συζητούνται σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τελικά, έχει δικαίωμα να είναι μια φορά κουρασμένη και μια πριγκίπισσα; Γιατί όχι; Η Κέιτ έχει και παλιά προκαλέσει συζήτηση όταν επέλεξε να ξαναφορέσει το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει παλιότερα σε κοινωνική έξοδο και φυσικά το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...