309
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης | George Vitsaras / SOOC

Γεωργιάδης: «Ολη η Ελλάδα κατάλαβε ότι ο κ. Τσίπρας έπαιξε θέατρο»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2018, 18:53
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης
|George Vitsaras / SOOC

Γεωργιάδης: «Ολη η Ελλάδα κατάλαβε ότι ο κ. Τσίπρας έπαιξε θέατρο»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2018, 18:53

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για την κυβέρνηση και το ότι υπήρχαν νεκροί στις πυρκαγιές στο Μάτι αλλά δεν είχε ενημερώσει έγκαιρα τους πολίτες.

«Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει πλέον ότι τη Δευτέρα το βράδυ ο κ. Τσίπρας έπαιξε ένα θέατρο», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Γύρισε από τη Βοσνία γνωρίζοντας για τους νεκρούς και έκανε όλη αυτή την ιστορία απλώς και μόνο για να μπορέσει να πει την επόμενη ημέρα ότι “εγώ έκανα ό,τι μπορούσα και δεν φταίω για τους νεκρούς γιατί δεν ήξερα”» συμπλήρωσε τονίζοντας ότι, την ώρα που ο Πρωθυπουργός μιλούσε στις κάμερες, γνώριζε για τους νεκρούς.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός «προτίμησε όχι μόνο να πει ψέματα, αλλά και να αποσπάσει όλους τους επιτελείς της επιχείρησης- που έπρεπε να φροντίζουν εκείνη την ώρα να περισυλλέξουν τους ανθρώπους από τη θάλασσα και να σώσουν όσους μπορούσαν να σωθούν ακόμη από τη φωτιά- για να στήσουν ένα επικοινωνιακό σόου».

Κατέληξε λέγοντας ότι «μπροστά στην ανάγκη της επικοινωνίας και της καρέκλας του, αδιαφόρησε για τους ανθρώπους που πνίγονταν. Αυτό είναι το χυδαίο με τον κ. Τσίπρα. Αυτό δεν το έχει κάνει κανένας πρωθυπουργός στην Ελλάδα με αυτό τον αναίσχυντο τρόπο. Και για αυτό πρέπει να απολογηθεί στους ανθρώπους και την ιστορία».

Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε τον τόνο για την κριτική της Νέας Δημοκρατίας, η οποία λίγο αργότερα εξέδωσε και ανακοίνωση για το θέατρο της Δευτέρας με τη σύσκεψη στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε  ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιδιώκοντας να εξαπατήσει τους πολίτες. 

»Κυρίως όμως οφείλει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων. 

» Ο πόνος της ελληνικής κοινωνίας είναι μεγάλος. Δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση και επιπλέον ψέματα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...