211
Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στην οθόνη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Κάποιοι ασχολούνται περισσότερο με τις εκλογές και λιγότερο με το έργο τους | ΓτΠ/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μητσοτάκης σε υπουργούς: Δουλέψτε ή σας απαλλάσσω για να ασχοληθείτε με τις εκλογές

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2022, 14:42
Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στην οθόνη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Κάποιοι ασχολούνται περισσότερο με τις εκλογές και λιγότερο με το έργο τους
|ΓτΠ/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μητσοτάκης σε υπουργούς: Δουλέψτε ή σας απαλλάσσω για να ασχοληθείτε με τις εκλογές

Protagon Team Protagon Team 29 Απριλίου 2022, 14:42

Σαφείς προειδοποιήσεις προς υπουργούς από τον Πρωθυπουργό, ότι η θέση τους δεν είναι εξασφαλισμένη και μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν εκτός κυβερνητικού σχήματος, είχε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η τελευταία που έγινε διαδικτυακά, λόγω πρωτοκόλλων της Covid-19, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε μια ένδειξη ότι το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι και το καλύτερο και ότι η εκλογολογία έχει επηρεάσει το έργο τουλάχιστον ορισμένων, η διαρροή εμφανίζει τον Πρωθυπουργό, μετά την εισαγωγική τοποθέτηση στο Υπουργικό, να απευθύνεται στα μέλη της κυβέρνησης λέγοντας:

«Εχω πει πολλές φορές ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Αυτό σημαίνει ότι ο χρονικός ορίζοντας του κυβερνητικού έργου είναι 12μηνος. Και για αυτό σας έχει ζητηθεί από τη γραμματεία της κυβέρνησης ένας προγραμματισμός κυβερνητικού έργου με αυτό τον ορίζοντα. Εχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόθεσή μου», φέρεται να είπε ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Και συνέχισε με νόημα:

«Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά, μη διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών.

»Το λέω χαριτολογώντας, αλλά για να τονίσω ότι έχουμε μπροστά μας έναν χρόνο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγάλες προκλήσεις», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...