274
Ο Νίκος Φίλης σε παλαιότερη φωτογραφία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου | INTIMEnews

Φίλης για το κάλεσμα Μητσοτάκη στη Μarfin: Eπικοινωνιακή πολιτική

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 12:16
Ο Νίκος Φίλης σε παλαιότερη φωτογραφία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
|INTIMEnews

Φίλης για το κάλεσμα Μητσοτάκη στη Μarfin: Eπικοινωνιακή πολιτική

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 12:16

Σε συνέχεια όσων είπε στη Βουλή την Τρίτη για τα θύματα της Μarfin (εδώ), o Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση στους πολιτικούς αρχηγούς να παραστούν το ερχόμενο Σάββατο στην τελετή εντοιχισμού πλακέτας στο κτίριο της Σταδίου, στη μνήμη των Επαμεινώνδα Τσάκαλη, Παρασκευής Ζούλια και Αγγελικής Παπαθανασοπούλου.

Και ενώ εκκρεμούσε η απάντηση για τη στάση που θα τηρούσαν οι αρχηγοί των κομμάτων έναντι της πρόσκλησης του Πρωθυπουργού (περισσότερα εδώ), για το θέμα ερωτήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

«Πρέπει να πάει ο κ. Τσίπρας στην τελετή το Σάββατο;» ήταν το ερώτημα που του τέθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι», με τον κ. Φίλη να απαντά διερωτώμενος: «Τι εννοείτε πρέπει;»

«Δεν πρέπει να μιλάμε με όρους εκμετάλλευσης της τραγωδίας», παρατήρησε χαρακτηριστικά και αφού έκανε λόγο για επικοινωνιακή πολιτική με αφορμή και την πρωτοβουλία Χρυσοχοΐδη να ανοίξει ξανά ο φάκελος της τραγωδίας (εδώ), υπογράμμισε για την ουσία της υπόθεσης ότι η Πολιτεία οφείλει να βρει τους δολοφόνους των τριών εργαζομένων της Marfin.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν και πριν υπουργός και δεν έκανε τίποτα», σχολίασε δηκτικά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένοντας στην κριτική περί επικοινωνιακής προσέγγισης του θέματος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ειδική αναφορά έκανε επίσης ο κ. Φίλης και στην καταδίκη της εργοδοσίας στην τράπεζα για τον χαμό των τριών εργαζομένων της. Η αντιμετώπιση του ζητήματος δεν γίνεται με εξαγγελίες, πρέπει να είναι διαρκής η μέριμνα, τόνισε, κάνοντας λόγο για στυγερό έγκλημα.

Χάθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι, τρεις εργαζόμενοι, και η Πολιτεία οφείλει να βρει τους δολοφόνους, υπογράμμισε στη σχετική αναφορά του ο κ. Φίλης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...