357
|

Ενταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2018, 10:16
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/03/2018, 12:45

Ενταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2018, 10:16
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/03/2018, 12:45

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, καθώς και εις βάρος άλλων τεσσάρων ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας που τον συνόδευσαν κατά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Την πληροφορία μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας επικαλούμενος αστυνομικές πηγές της Θεσσαλονίκης.

Οπως έγινε γνωστό το ένταλμα αφορά μόνο την παράνομη είσοδο σε αγωνιστικό χώρο με βάση τον νόμο περί Αθλητισμού και όχι άλλα αδικήματα όπως η οπλοκατοχή και η απειλή σωματικής βλάβης.

Αρχικά έγινε γνωστό πως ο Σαββίδης θα προσερχόταν αυτοβούλως στο αυτόφωρο, κάτι που δεν έγινε μέχρι το μεσημέρι. Από την ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε η διαδικασία αναζήτησής του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ως γνωστόν ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας οπλοφορώντας και απειλώντας. Οι φωτογραφίες του μεγαλοεπενδυτή με το όπλο στη ζώνη του έκαναν τον γύρο του κόσμου.

1872090
Ο Ιβάν Σαββίδης με το περίστροφο στη ζώνη εισβάλλει στο γήπεδο (INTIMESports)

Από το περιβάλλον του Σαββίδη τόνισαν πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ οπλοφορεί νόμιμα καθώς έχει δεχθεί απειλές που έχουν τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του.

Ωστόσο η οπλοφορία σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται και είναι χαρακτηριστικό ότι εντός αθλητικών χώρων δεν επιτρέπεται να φέρουν όπλα ούτε οι αστυνομικοί.

Στο γιατί ο Ιβάν εισέβαλε στο γήπεδο με το όπλο στη ζώνη του, συνεργάτες του δικαιολογήθηκαν ότι πάνω στην ένταση του αγώνα… ξέχασε να βγάλει το όπλο προτού εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Από το περιβάλλον του Σαββίδη υποστήριξαν επίσης ότι στο επίμαχο συμβάν στο τερέν της Τούμπας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έδειξε καμία διάθεση να χρησιμοποιήσει το πιστόλι του. Πράγμα που μάλλον διαψεύδει η εικόνα που τον εμφανίζει να επιχειρεί να το πιάσει.

1872170
Ο Ιβάν σε μια κίνηση σαν να θέλει να βγάλει το περίστροφο από τη θήκη του (INTIMESports)

Ερωτήματα εξάλλου προκαλεί και η μεταμεσονύχτια ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να πάρει μέτρα για την προστασία όλων στην ομάδα του «από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...