244
O Μπραντ Πιτ εξηγεί γιατί πρέπει οι Αμερικανοί να ψηφίσουν τον Τζο Μπάιντεν | Reuters/File Photo/Jonathan Ernst

«Ενας πρόεδρος για όλους»: Νέα διαφήμιση του Μπάιντεν με τη φωνή του Μπραντ Πιτ

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 11:33
O Μπραντ Πιτ εξηγεί γιατί πρέπει οι Αμερικανοί να ψηφίσουν τον Τζο Μπάιντεν
|Reuters/File Photo/Jonathan Ernst

«Ενας πρόεδρος για όλους»: Νέα διαφήμιση του Μπάιντεν με τη φωνή του Μπραντ Πιτ

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 11:33

Τη φωνή του δάνεισε ο Μπραντ Πιτ σε διαφήμιση ενός λεπτού για την προεκλογική καμπάνια του Τζο Μπάιντεν.

Η διαφήμιση προβλήθηκε σε ώρα μεγάλης ακροαματικότητας, στους τελικούς του μπέιζμπολ, και δείχνει έναν υποψήφιο που θα φροντίσει εξίσου για όλους τους Αμερικανούς όταν εκλεγεί πρόεδρος, ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής, εισοδημάτων ή πολιτικών πεποιθήσεων.

«Η Αμερική είναι ένα μέρος για όλους. Αυτούς που επέλεξαν αυτή τη χώρα, αυτούς που πολέμησαν για αυτήν, τους Ρεπουμπλικάνους, τους Δημοκρατικούς και σχεδόν όλους ανάμεσά τους», ακούγεται να λέει ο δημοφιλής ηθοποιός, γνωστός υποστηρικτής των Δημοκρατικών.

Η διαφήμιση είναι μέρος της εκτεταμένης τηλεοπτικής παρουσίας του Τζο Μπάιντεν τον τελευταίο μήνα, και πολύ πιο έντονης από τον αντίπαλό του, καθώς ο υποψήφιος των Δημοκρατικών έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ρεκόρ εισφορών.

Δεν έγινε γνωστό πόσο κόστισε η προβολή της διαφήμισης, αλλά στο προηγούμενο παιχνίδι των τελικών του μπέιζμπολ,  το κόστος ήταν 4 εκατ. δολάρια.

Σε μία άλλη διαφήμιση της ίδιας σειράς, την αφήγηση κάνει ο ηθοποιός Σαμ Ελιοτ.

Ο Μπραντ Πιτ λέει ότι όλοι οι Αμερικανοί αναζητούν το ίδιο πράγμα: «Κάποιον που καταλαβαίνει τις ελπίδες τους, τα όνειρά τους, τον πόνο τους. Για να τους ακούσει, να ενώσει τους ανθρώπους, να σηκώνεται καθημερινά και να κάνει την ζωή καλύτερη για οικογένειες σαν τη δική σου. Να σας κοιτάξει στα μάτια, να σας φερθεί με σεβασμό, να σας πει την αλήθεια. Να εργαστεί το ίδιο σκληρά για τους ανθρώπους που τον ψήφισαν και για αυτούς που δεν τον ψήφισαν. Να είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...