224
H γυναίκα κατέληξε σε νοσοκομείο της Πάτρας | Intime

Και τέταρτο θύμα σε 24 ώρες – Νεκρή από κορονοϊό γυναίκα στην Πάτρα

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2020, 20:32
H γυναίκα κατέληξε σε νοσοκομείο της Πάτρας
|Intime

Και τέταρτο θύμα σε 24 ώρες – Νεκρή από κορονοϊό γυναίκα στην Πάτρα

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2020, 20:32

Ταχύτατα αυξάνεται η λίστα με τους νεκρούς από κορονοϊό στη χώρα μας. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής κατέληξε και μία γυναίκα 93 ετών που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Πέραν της ηλικίας, η γυναίκα έπασχε από διαβήτη και καρδιαγγειακό νόσημα.

Η γυναίκα ήταν από την Ηλεία, και είχε ταυτοποιηθεί ως μία από τις 400 επαφές των 53 εκδρομέων που είχαν επιστρέψει στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, από το Ισραήλ και την Αίγυπτο.

Το πούλμαν είχε επιστρέψει στις 27 Φεβρουαρίου, και όπως είχε γίνεται αντιληπτό, οι επιβάτες είχαν έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, «βοηθώντας» στην εξάπλωση του κορονοϊού, ιδίως σε Αχαΐα και Ηλεία.

Διευκρινίζεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα που χάνει τη ζωή της στη χώρα μας και ότι πρόκειται για το δέκατο θύμα συνολικά και το τέταρτο μέσα σε 24 ώρες.

Νωρίτερα, είχαν καταλήξει λόγω του κορονοϊού δύο άνδρες που νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο της Κοζάνης, ενώ και ένας άνδρας από την Αθήνα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος».

#Μένουμεμέσα

Ο κ. Τσιόδρας παρακάλεσε για μία ακόμη φορά την Παρασκευή τους πολίτες να μείνουν σπίτι και να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους εκτός της οικίας τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εξήγησε ακόμη ότι τα κρούσματα που βλέπουμε τώρα είναι από την δραστηριότητά που υπήρχε πριν από ένα δεκαήμερο. Και είπε ότι θα έχουμε μια πλήρη εικόνα για την πορεία της επιδημίας στην Ελλάδα θα έχουμε σε δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...