157
Σχολική αίθουσα διαμορφωμένη στο πλαίσιο της πανδημίας | IntimeNews

Εκπαιδευτικοί: Να ενημερωθούμε για το ποιο εμβόλιο θα κάνουμε

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 20:39
Σχολική αίθουσα διαμορφωμένη στο πλαίσιο της πανδημίας
|IntimeNews

Εκπαιδευτικοί: Να ενημερωθούμε για το ποιο εμβόλιο θα κάνουμε

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 20:39

Το όνομα της εταιρείας με της οποίας το σκεύασμα θα εμβολιαστούν οι εκπαιδευτικοί ζήτησε να μάθει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ). Η ομοσπονδία ζήτησε επίσης την παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων για τουλάχιστον δύο με τρεις ημέρες προκειμένου να κατατεθούν οι υπεύθυνες δηλώσεις όσων εκπαιδευτικών επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Η ΔΟΕ ρώτησε το υπουργείο Παιδείας σε ποιας εταιρείας τα αδιάθετα εμβόλια αναφέρεται η εγκύκλιος, ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση των εκπαιδευτικών και έκανε λόγο για «βεβιασμένη ενέργεια εκ μέρους του Υ.ΠΑΙ.Θ.» που «φανερώνει, δυστυχώς, ότι δεν υπάρχει οργανωμένος και μελετημένος σχεδιασμός για την κάλυψη των αναγκών όλων των εκπαιδευτικών να εμβολιαστούν με το εμβόλιο που επιθυμούν και για την, ουσιαστική, προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Η ΔΟΕ πρόσθεσε ότι «οι σχολικές μονάδες (πλην αυτών της Ειδικής Αγωγής) λειτουργούν με τηλεκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί δεν είναι αυτονόητο ούτε ότι βρίσκονται στα σχολεία τους ούτε ότι διαθέτουν όλον τον εξοπλισμό ώστε να ανταποκριθούν άμεσα σε τόσο ασφυκτικά χρονικά περιθώρια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...