190
Στιγμιότυπο από το πάρτι | Instagram

Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2020, 12:18
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/11/2020, 16:24
Στιγμιότυπο από το πάρτι
|Instagram

Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2020, 12:18
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/11/2020, 16:24

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε το πάρτι στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού για τα γενέθλιά του, εν μέσω lockdown.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού (Αρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα).

Ο Δημήτρης Βερβεσός, σε σημερινή δήλωσή του ανέφερε: «Ο νόμος ισχύει έναντι όλων, χωρίς καμία εξαίρεση. Η εισαγγελία ενήργησε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της. Θα εκθέσω τις απόψεις μου, ως οφείλω».

Το πάρτι έγινε γνωστό από αναρτήσεις ενός παρισταμένου στο Instagram, τις οποίες μετά τον θόρυβο, διέγραψε.

Το Σάββατο, απαντώντας στις κατηγορίες, ο πρόεδρος του ΔΣΑ ανέφερε ότι δεν έγινε πάρτι, αλλά μια απλή συγκέντρωση, στην οποία του ευχήθηκαν χρόνια πολλά. Πρόσθεσε μάλιστα ότι στο γραφείο του έχει τρία μηχανήματα για την αποστείρωση του αέρα, ενώ κάνει λόγο για «στοχοποίηση» εις βάρος του. «Ηταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου, που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στον Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...