207
Ο γυπαετός ανοίγει τα φτερά σα να αγκαλιάζει τους ευεργέτες του, χαρίζοντάς τους μία αξέχαστη «οικογενειακή» φωτογραφία | Facebook

Διψασμένος για νερό και… likes γυπαετός, ποζάρει σαν σταρ

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 16:03
Ο γυπαετός ανοίγει τα φτερά σα να αγκαλιάζει τους ευεργέτες του, χαρίζοντάς τους μία αξέχαστη «οικογενειακή» φωτογραφία
|Facebook

Διψασμένος για νερό και… likes γυπαετός, ποζάρει σαν σταρ

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 16:03

Οι φωτογραφίες μιας αναπάντεχης συνάντησης δύο νέων ανθρώπων με έναν γυπαετό, στην Κρήτη, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.  Οι δύο νέοι έκαναν βόλτα με τη μηχανή, στη Νεάπολη Λασιθίου, όταν παρατήρησαν τον γυπαετό που καθόταν στην άκρη του δρόμου.

Ο γυπαετός ήταν φανερά ζαλισμένος και φρόντισαν να του προσφέρουν λίγο νερό για να συνέλθει. Το πτηνό επέτρεψε στους δύο ζωόφιλους να το χαϊδέψουν και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους.

«Σήμερα κάναμε κάτι σπουδαίο», σχολίασε στη δημοσίευσή ο άνδρας που ανέβασε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η «ομαδική» φωτογραφία που τράβηξαν μάλιστα με τον γυπαετό να ποζάρει με ανοιχτά τα φτερά ανάμεσά τους σα να αγκαλιάζει και να προστατεύει τους δύο νέους του φίλους, είναι συγκινητική, όσο και πάρα πολύ χαριτωμένη!

Στο ένα βίντεο, ο γυπαετός εμφανίζεται τρομαγμένος, με το κεφαλάκι του σκυφτό, μέχρι να αρχίσει να παίρνει σιγά σιγά τα πάνω του χάρη στο ανθρώπινο ενδιαφέρον, ενώ στο δεύτερο, πίνει άφθονο νερό μέσα από τις χούφτες των ανθρώπων που τον βρήκαν και του έδωσαν σημασία.

Μία ωραία σύντομη ιστορία, από εκείνες που βλέπουμε σε ταινίες της Disney και νομίζουμε ότι δεν μπορούν να συμβούν στην πραγματικότητα. Κι όμως, μπορούν!

Geplaatst door Kostas Xomer op Maandag 13 augustus 2018

Geplaatst door Kostas Xomer op Maandag 13 augustus 2018