227
Η στιγμή της απελευθέρωσης: η μικρούλα πετάει το κινητό του μπαμπά της στη θάλασσα! | YouTube

Πέτα το κινητό του μπαμπά στη θάλασσα (για να σταματήσει να μιλάει)

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 13:37
Η στιγμή της απελευθέρωσης: η μικρούλα πετάει το κινητό του μπαμπά της στη θάλασσα!
|YouTube

Πέτα το κινητό του μπαμπά στη θάλασσα (για να σταματήσει να μιλάει)

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 13:37

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο απολαυστικά βίντεο του καλοκαιριού αυτό που δημοσίευσε η ιταλική Corriere della Sera, επειδή ακριβώς εικονογραφεί με τον πιο εύγλωττο τρόπο πόσο αφοπλιστικά μπορεί να απαντήσει ένα παιδάκι στον εθισμό σου στην τεχνολογία.

Στο βίντεο βλέπουμε λοιπόν ένα χαριτωμένο ξανθό κοριτσάκι με κοτσιδάκια, να βρίσκεται πάνω σε ένα σκάφος μαζί με τον μπαμπά του, ο οποίος μιλά ασταμάτητα στο κινητό. Το κοριτσάκι μάταια προσπαθεί να πείσει τον μπαμπά του να κλείσει το τηλέφωνο.

Οταν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να νικήσει αυτόν τον ύπουλο τεχνολογικό αντίπαλο, τον αρπάζει από το χέρι του έκπληκτου μπαμπά της και με συνοπτικές διαδικασίες το πετά στη θάλασσα!

Αξίζει να δούμε αυτό το διασκεδαστικό βίντεο ξανά και ξανά, όχι μόνο για να γελάσουμε με την αποφασιστικό τρόπο με τον οποίο η μικρούλα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Ούτε με την αμηχανία του πατέρα, που μην μπορώντας να πιστέψει τι του έκανε το ίδιο του το αίμα, σηκώνεται και κοιτάζει με μαράζι τη θάλασσα, λες και μπορεί να δει από εκεί το αδικοπνιγμένο του κινητό να τον αποχαιρετά από τον βυθό.

Κυρίως πρέπει να μπούμε σε σκέψεις για το πόσο αδιαφορούμε και παραμελούμε σε καθημερινή βάση τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους, θεωρώντας ότι το κινητό πάντα έχει να μας προσφέρει κάτι πιο συναρπαστικό από αυτό που έχουμε να ζήσουμε στο εδώ και τώρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...