353
Η Σκάρλετ Γιόχανσον μέσα από τη σειρά ταινιών «The Avengers» είδε το κασέ της να εκτοξεύεται στα ύψη | Marvel

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 12:59
Η Σκάρλετ Γιόχανσον μέσα από τη σειρά ταινιών «The Avengers» είδε το κασέ της να εκτοξεύεται στα ύψη
|Marvel

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2018, 12:59

Χρειάστηκε μία ταινία δράσης που σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, προκειμένου να εκτοξευθεί η Σκάρλετ Γιόχανσον στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Οπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC,  ήταν η ταινία «The Avengers» που έκανε το θαύμα στο κασέ της διάσημης ηθοποιού.

Οπως αποκαλύπτουν οι υπολογισμοί του Forbes, η Γιόχανσον κέρδισε τον περασμένο χρόνο 40,5 εκατομμύρια δολάρια. Δεύτερη στη λίστα έρχεται η Αντζελίνα Τζολί με 28 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στην αμοιβή της για την ταινία «Maleficent 2». Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τη Τζένιφερ Ανιστον.

Το «νέο αίμα» εκπροσωπείται στην πρώτη δεκάδα μόνο από ένα όνομα, αυτό της άκρως εντυπωσιακή, Γκαλ Γκαντότ, που υποδύεται τη «Wonder Woman» και τερματίζει στη δέκατη θέση με τις πιο καλοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς.

Η εντυπωσιακή «Wonder Woman» Γκαλ Γκαντότ είναι πρωτοεμφανιζόμενη στη χρυσή δεκάδα της λίστας του Forbes (IMDB)

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Εμα Στόουν, ενώ πέρυσι βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας ύστερα από τον χολιγουντιανό γύρο του θριάμβου που έκανε πρωταγωνιστώντας στο οσκαρικό μιούζικαλ «La La Land», τώρα έχει εξαφανιστεί από την πρώτη δεκάδα.

Το συνολικό ποσό που προκύπτει από τις αμοιβές των δέκα πρώτων γυναικών της κατάταξης, είναι 86 εκατομμύρια δολάρια, κατά 8% μεγαλύτερο από το περσινό. Είναι όμως κατά 9% κάτω, αν συγκριθεί με το άθροισμα του 2016, όταν η Τζένιφερ Λόρενς είχε σπάσει τα κοντέρ με 46 εκατομμύρια δολάρια στον ετήσιο κουμπαρά της!

Το Forbes συνηθίζει να δημοσιεύει την αντίστοιχη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους άνδρες του Χόλιγουντ λίγο μετά από τη γυναικεία, ακολουθώντας το ρητό «οι κυρίες προηγούνται».

Πέρυσι ήταν ο Μαρκ Γουόλμπεργκ που τερμάτισε πρώτος, ενώ το άθροισμα από τις αμοιβές των δέκα πιο ακριβοπληρωμένων ανδρών ηταν σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο που περιελάμβανε το κασέ των γυναικών. Η ανισότητα και σε αυτόν τον τομέα, καλά κρατεί, παρά τα τόσα που έχουν γραφτεί και ειπωθεί.

Οι 10 πιο καλοπληρωμένες ηθοποιοί του 2018 σύμφωνα με το Forbes

1.Σκάρλετ Γιόχανσον-40,5 εκατ. δολάρια

2.Αντζελίνα Τζολί-28 εκατ. δολάρια

3.Τζένιφερ Ανιστον-19,5 εκατ. δολάρια

4.Τζένιφερ Λόρενς-18 εκατ. δολάρια

5.Ρις Γουίδερσπουν-16,5 εκατ. δολάρια 6.Μίλα Κούνις-16 εκατ. δολάρια

7.Τζούλια Ρόμπερτς-13 εκατ. δολάρια

8.Κέιτ Μπλάνσετ-12,5 εκατ. δολάρια

9.Μελίσα ΜακΚάρθι-12 εκατ. δολάρια

10.Γκαλ Γκαντότ-10 εκατ. δολάρια

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...