234
Η φωτογραφία του... θεριακλή Χρήστου Σπίρτζη προκάλεσε δικαίως την οργή του δημάρχου Τρικκαίων | Facebook

Δήμαρχος αγανάκτησε με το τσιγάρο του Σπίρτζη σε κλειστό χώρο

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2018, 11:52
Η φωτογραφία του... θεριακλή Χρήστου Σπίρτζη προκάλεσε δικαίως την οργή του δημάρχου Τρικκαίων
|Facebook

Δήμαρχος αγανάκτησε με το τσιγάρο του Σπίρτζη σε κλειστό χώρο

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2018, 11:52

Πώς αλήθεια νοιώθει ο δήμαρχος μιας θεσσαλικής πόλης που προσπαθεί να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο όταν βλέπει έναν υπουργό της κυβέρνησης να καπνίζει ανερυθρίαστα σε κλειστό χώρο; Σίγουρα νοιώθει εξοργισμένος. Ισως να νοιώθει και «μ@λ@κας», όπως το διατύπωσε ο ίδιος. Διότι αυτό είπε ο ίδιος ο δήμαρχος Τρικκαίων (Τρίκαλα), Δημήτρης Παπαστεργίου, σχολιάζοντας την κίνηση του Χρήστου Σπίρτζη να καπνίσει μέσα σε κλειστό χώρο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του σε περιοχές που έχουν πληγεί τον τελευταίο καιρό από θεομηνίες και πλημμύρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπουργός Μεταφορών, αφού επιθεώρησε τις περιοχές και υποσχέθηκε άμεση αποκατάσταση των ζημιών βρέθηκε σε μαγαζί της περιοχής όπου συνοδευόταν από την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Μάκη Μπαλλή καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΣ Κώστα Πουλάκη.

Εκεί τραβήχτηκαν και αρκετές φωτογραφίες με τον κ. Σπίρτζη να αγνοεί τον νόμο του κράτους που και ο ίδιος εκπροσωπούσε με την παρουσία του. Η κίνησή του, όπως ήταν φυσικό, εξόργισε τον κ. Παπαστεργίου που μέσα από μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook σχολίασε την κίνηση του υπουργού Μεταφορών.

«Όταν πραγματικά νιώθεις μαλάκας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα… Είμαστε στην Ελλάδα», έγραψε ο δήμαρχος Τρικκαίων. Αλήθεια, μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει ότι έχει άδικο;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News